Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Audi A4-es 1997, milyen lámpa való.. Tök meg vagyok lőve.. Annyi fajtáról olvastam. A szerelő valami 3 meg 4 izzós változatokról beszél, meg hogy utángyártottban nincs 4 izzós. Ködlámpát mondta, hogy az van az enyémben. Lehet ilyet valahol olcsón kapni?Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
bobace
addikt
Bocsi hogy megint: Valakinek nincs kezelési útmutatója elektronikus formában, vagy megunt, rajtamaradt, nem kell már formában Audi A4 (B5)-eshez mondhatni bármilyen nyelven? Mert javítási és szervízleírással tele a net, de használati útmutatót nem találtam..
Más: Ja és valaki meg tudja mondani hány literes a tank és mennyinél gyullad ki a benzinjelző lámpa?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Valakinek nincs kezelési útmutatója elektronikus formában Audi A4 (B5)-eshez mondhtani bármilyen nyelven? Mert javítási és szervízleírással tele a net, de használati útmutatót nem találtam
Valamint van valami univerzális mód a gyári rádió unlockolásásra? BlaupunktNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Canyon Stoic 2 XL
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest