- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
lali81 #60718 üzenetére
Nalam, a G4-ben is ilyen iszonyat puha mindket pedal.
En 1200-nel szoktam elengedni a kuplungot. Az elso nehany napban neznem kellett ehhez a fordulatszam merot (az elozo auto utan nagyon fura volt - Audi 2.3E).
Ugyis megprobalhatod, hogy adsz egy kis gazfroccsot, engeded fel a kuplungot, es ujra adsz kozben gazt, ekkor mar folyamatosan. Fura igy leirva, de nem gyilkolja amugy a kuplung tarcsat es fasza lenduletesen el lehet vele indulni (meg persze docoges nelkul), jobban mintha egy folyamatos gazt adnal.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
lali81 #59761 üzenetére
Gyárilag 75 póni az 1.4 PD varrógép mocis, erre szoktak max 15%-ot írni...Olyankor előtörnek az addig jól elrejtett pónik+nyúlmókusok, oszt máris vigyorogva megy a zasszonka a közúton...
Nekem 45 forintba fájt annó a paszulyra. (de minden centjét megérte..... biztosan nem raknám vissza a gyári szoftot.)pl. itt írva vagyon, hogy 75 póni...
én ilyeneket nézegettem a banyának, ez az igazi meglepi autó. 1 tonna saját tömeg, 75 póni
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest