Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz rasotamas #202933 üzenetére
folyamat rágódom a ledes cuccokon, de inkább olyat használok egyelőre, amibe akkor sem lehet belekötni,ha rendesen megnézik. Night Breaker laserből (a pontos típusban nem vagyok biztos) van H7-es, amivel színhőmérsékletre is, fényerőre is elégedett vagyok, és ECE engedélyes, szóval nem tudom, olyan létezik-e, hogy az engedélyezett színhőmérsékletnél magasabb, de halogén, ECE pozitív, és ennek ellenére büntit kapok. Szerintem kizárt. Ha mégis, azt még én is megpróbálnám kimagyarázni. Amúgy a komolyabb ledesek vetítési képe is jó, nem értem, miért nem kapnak engedélyt, itt megint a szabályzás van lemaradva, de attól még..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest