- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
zoo8800 #15856 üzenetére
nekem anno a Cordoba igy fogyasztott, 7 ala nem tudtam vinni, pedig mikor megbaratkoztam a gondolattal h nem versenygep akkor mar nem tapostam neki, valamivel nagyobb de nem hiszem hogy annyival, legalabbis a polot is tonna korulinek irjak, ha megis konnyebb akkor sorry
szerk.: ja es altalaban vagy egyedul voltam benne vagy max ketten parommal, meg nemi cucc
-
Balupapa
senior tag
válasz
zoo8800 #15211 üzenetére
köszi.
Ma megmutattam a gépet egy szerelő barátomnak (bmw wallis) mikor beült majdnem azt kérdezte meg, hogy mivan új autót vettél?
Mondta hogy nagyon perfekt mindene. Megmutattam neki a szervízkönyvet is meg a számlákat is mondta h tutkó jó.
Most tart 20.000nél az olaj ami benne van, jövő héten megyek cserére. Természetesen nem a 30.000-es ajánlást fogom követni amit a vw diktál, hanem 15ezret.
az 1.4 átírással volt, tehát ugy is mondhatnám hogy 1,35
és sajnos a benzinesek nem tartják annyira az árukat, én mondjuk egy 45.000km-es autót el sem adnék.
Csak 75 lovas (és majd' 200Nm) de hazafele faterommal jöttem és kiprobáltuk az övé ellen, ami egy C5 kombi HDI 110Le és lenyomtam/OFF]
-
Morris
veterán
válasz
zoo8800 #15056 üzenetére
na majd utánajárok. két évet meg kibírok...még szmogriadóban is
jut eszembe: ha mondjuk pont szmogriadó van és érvényben van a tiltás is, és még neaggyisten elkap a rendőr is, szerintem nyugodtan mondhatom neki, hogy "ember, ez az autó 2001-es, tehát eleve nem a környezetszennyező kategóriába tartozik, és ez nem az én hibám, hogy balfaszok odafenn."
vajon mit szólna? erősen gondolkodom rajta, hogy direkt meglépem majd
egyébként nem az én saram, tehát fizetni nem vagyok hajlandó azért ami nem az én hibám!
A tény tény marad! -
Csemike
aktív tag
válasz
zoo8800 #14969 üzenetére
Amikor még csak 16 éves volt a Golf, ugyanezen átesett. Kulcs elfordít, nem reagált semmit. Ilyenkor vagy begurítottuk, vagy sokadszori próbálkozásra mégiscsak beindult. Elvittem autóvillamosságihoz és azt mondta, hogy egyszerűen elkopott a szerkezet (önindító?
) és ki kellett cserélni. Azóta (4 éve) nincs ilyen gond.
-
rob210
nagyúr
válasz
zoo8800 #14966 üzenetére
Az enyém is immos semmi köze az indító áramnak az immohoz.
A következő a dolog lényege.
Van valahol valami kis kontakt hibád, vagy valami kis szakadásod.
Amikor érintkezik behúz indít öröm.
Amikor nem akkor meg szopatyú van.
Ezért kell a relé és a vezeték.
Közvetlenül kapja a feszt és a gyujtáskapcsoló csak a relét húzza be.
Ilyen egyszerű.Ha az önindítóddal van baj az más tészta de szerintem annak hangja van.
A bendix pedig ha lehalt akkor az nem húz be.
Nem azt csinálja hogy hol behúz hol meg nem. -
rob210
nagyúr
válasz
zoo8800 #14960 üzenetére
Gyújtás kapcsoló csere. De ha van fesz amikor elfordítod a kulcsot csak nem indít akkor a követlező:
Ha van mindenhol feszkó akkor érdemes kivezetékelni és relét rá.
Nekem a renault ugyan ezt csinálta amikor hazavittem.
Hol elindult hol nem.
Amióta a vilanyászom kerek 2000.- ért kirelézte azóta semmi baja. -
eddie17
addikt
válasz
zoo8800 #14921 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel.
Azért kell a felni, hogy ne egy garnitúrára cserélgessem a téli nyári kollekciót mert az meg nem tesz jót a felninek sem.
De ahogy írtam, át lesz nézve a motor, vagy én az elektronikára gyanakszom.
A motorra eleget költöttem már, hogy jó legyen... -
-
k.
őstag
válasz
zoo8800 #14753 üzenetére
Nem azért, de most mit gondoltál? Ha erössebbet vesz, azzal lehetne is menni. Ezzel ugye nem, mert nem egy ralli gép, tehát rájött az ürge, hogyha fogja, és rákölt 500k-t akkor az autó értékét felezi, ami nem nehéz kitalálni, kurvára sohavisszanemtérő alkalom a "rajvagyok"-ra. És ő élt vele.
-
attrax
aktív tag
válasz
zoo8800 #14628 üzenetére
Hát nyilván pörgették ezt is.Csak mennyit azt nem tudom.Mindenesetre szépen jár a motor megy mint ördög, nem füstöl,nem kopott belül.A fék is fogott mikor megvettük valóban.A kopásjelző előtt volt 1mm-re.Nem láthattam csak azt hogy vékonyka.A 6 fékbetétet úgy gondoltam,hogy 4 tárcsa+2 rögzfék.
-
Morris
veterán
válasz
zoo8800 #14447 üzenetére
Nekem 60-as volt a gyári. Lehet elég lenne bele a sima 60-as vagy 55-ös, csak az volt a gond, hogy este van, világítás rajta, aztán ha felhúzom az ablako(ka)t, vagy bekapcsolom a fűtést, esetleg még a rádió is megy, akkor halványul a világításom.
Más fogyasztót nem használok (meg mondjuk nincs is).
Szerintem köszönhető ez a gyenge akksimnak ami már 10 éves, úgyhogy megszolgálta már.
Viszont a mostani 45-ös esetén még jobban leeseik a feszkó. Olyan mintha villantanék a másiknak (ez meg nyilván gyenge, pedig fél éves és csak kölcsön van) -
tomcsi23
veterán
válasz
zoo8800 #13310 üzenetére
Á, itt még jóval több van benne, de már most nem tudná beindítani szerintem, max ha tölteném vagy fél napot. Fedélzeti szerint megvan a 12V, de erősen csökken már a lámpáktól is. Pedig most enyhe az idő.
Az szívás lenne, ha csontra lemerülne, mert mászhatnék be a csomagtartón keresztül.
Ma mégsem cseréltem ki, más program akadt, de megejtem a héten. -
Kickass
őstag
válasz
zoo8800 #12964 üzenetére
köszöni jólvan
holnap megyünk átnézetni meg a srác is megnézeti a seatot, ha minden ok akkor holnap már foglalózva is lesz
ezt a Ventot csak nyálcsorgatás miatt linkeltem, meg amiatt amit tomcsi is írt h ennyiért nem kicsit tűnik jó vételnek valószínűleg többe van mint 888k
egyébként ilyen porig ültetett csillivilli verda nem kéne, nyíregyi talira jöttek a gewindés komák, útfelújításnál ahol én röhögve átrongyoltam 50-60nal ott nekik mindig meg kellett állni és trükközni h ne érjen le, nem bohóckodni akarok hanem autózni, ha a GT összejön az is marad gyári, egyrészt mert úgy jó, másrészről így még használható, harmadrészt a kis köcsögök így azt hiszik majd egy mezei mk1 punto gyalázta le őket -
Declare
őstag
válasz
zoo8800 #12903 üzenetére
Pont most akartam linkelni, megtaláltam
köszi ! Csak az a furcsa hogy nem rémlik hogy mindig lenne ilyen többlet liter a tankolásnál
igaz nem mindig a polot tankolom és nem is szoktam koppra kijáratni, de ez hogy 3/4 felett van és 43 liter .... nem tudom, én nem nyomtam be azt a "varázspöcköt"
. Mondjuk lehet benyomódott magától most....nem tudom. Van egy nyári számlám amikor viszont koppra fogyott a benzin, most megkeresem majd akkor mennyi ment bele ! Majd megosztom Veletek mire jutok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest