- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakata
tag
Amugy tleg nagyon pofás volt az első Octavia.De nem a kombi szerűség,hanem a sedan féle
.És tleg nagyon fejlett volt abban az időben a Skoda csak annyira nem bírom azakat az embereket akiknek mondom, hogy vettem egy Skodát és reakció
lyan xar Cseh f**st??,és mikor mondom az árát tiszta hülyének néznek.Nah erre fel**om az agyam, már bocs a kifejezésért,de sztem dühítő, hogy ők még mindig a 120-asra gondolnak,nah mindegy.És akkor elmegyek értük.1.már a látványtól kicsit megszeppennek, hogy jajj.2,beleültetem és nyomom neki egy kicsit és mikor látja, hogy a városba pillanatok alatt 140 el megyek akkor kicsit megalázkodva bocsánatot kérnek.Már elegem van mert mindenkinek ez a felfogása a Skodáról
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest