Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Corsa02 #226364 üzenetére
Amikor az üzemanyagárstop idején 480 volt a sima és ugyan így 700 körül a prémium akkor simát tankoltam, de ezt leszámítva prémiumot szoktam.
Csak nem tudom melyik prémium ér is valamit és melyik nem. Gyanítom az OMV és MOL annyira rossz nem lehet. Néha Aviánál is járok mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest