Hirdetés
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
daniel2121 #220698 üzenetére
+ Többiek is
Hallottam én is, csak próbálom kihozni a legjobbat a meglévőből. Ez a korom okozza közvetetten is a hibákat. Injektor dugulás pl. Ezért akarom megelőzni, nem utólag tisztogatni. (meg hát ez az auto it off, csak azt hittem, itt is ebbe a cipőben jártok és van rá megoldás)
Eddig úgy állok, hogy...
Első a tisztítás dióval ha kell egyáltalán. Aztán megy a benzin adalék, meg valami SP-s motorolaj, 8000-ként cserélve. Meg valami szívó oldali tisztító spray minden olajcserekor. Annyi idő alatt csak nem lesz olyan koszos. Nem válik még le nagy darab kosz ha tisztítom. Meg pörgetni is kell amíg tiszta, azt hallottam. Csak városban használjuk legtöbbet, az a baj.
Nekünk eddig unalmas, benzines Toyotáink voltak. Alig volt hibája. Hozzá voltunk szokva. Most majd megtudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- Napelem
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG OLED Televíziók -30%
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest