- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg "bevált", ismert VAG bontó Budapest, és közvetlen környékén akik megbízhatóak?
Ismerösöm A3 8P-jébe keresünk CBAB (2.0TDI 140Le) komplett dízelmotort, sajnos a mostanit utolérte a TDI végzet...Elöre is köszönöm ha van tipp.
(Gúgöl fut párhuzamosan, csak valami safe forrás megnyugtatóbb lenne.) -
-
troll81
addikt
Sziasztok.
Vicceskedik a Skoda Octavia 1u5 itthon.kapott 4 új féktárcsa t betétet.es egy hátsó nyerget cserél ek.
1hónapja kb. 2000 km nél többet futott.
Egyik indítása után az ABS és a kiporgesgatlo páros megmaradt Nem tűnik el .
Egyenlőre még kis se tudom olvasni.nincs vag itthon.
Merre induljak így,tudom szerviz de az elé mennék.
Köszönöm a segítséget. -
Szada85
aktív tag
válasz simonjoe #191212 üzenetére
Sajnos (szerencsére?) csak "másodvonalas" supportot nyújtok, így a sztori is csak foszlányokban jött, öcsém bnöje jött fel Szegedröl az autóval, egyszercsak "olajoskanna-szerü" ikon jött fel, és az autó nem ment többet 120km/h-nál.
Csajszi próbált eljutni az elsö kútig, de aztán már 100-at se bírta tartani, leállósáv, tréler. Szerelö szerint blokkban minden kakukk.Km állás kérdéses, "frissen" importált az autó, kereskedésben találta apja a "tuti vételt"..
Aztán jött szembe ez a cikk, így el tudom képzelni, hogy ennél is ez lehet:
[Így megy gajra a 2.0 TDI-d]. -
BullZeye
veterán
Skoda Octavia 4-ben nem tudja valaki fejből, hogy van e ISOFIX a jobb első ülésen?
Ha van, lehet oda rakni I-Size ülést 3 éves lurkóval, tiltja Kressz itthon? Azt tudom, hogy ki kell kapcsolni légzsákat pici babákhoz, de kisnagyok is ülhetnek előre?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
troll81
addikt
Ajánlat vag diagnosztikara vennék egyet amazon.de ről , legalábbis Németország bol ba legyen rendelhető.
-
Szada85
aktív tag
válasz simonjoe #191219 üzenetére
Én is sajnálom a dolgot, Mini volt az elsö jelölt (1.6T-s motorral), annak a nyügjeinek a vázolása után el lett vetve, aztán jött, hogy A3-ból én mit érdemes (szerény müszaki érzékkel/érdeklödéssel bíró tulajnak), én emiatt javasoltam egy relatíve egyszerü 1.6, vagy ha power kell akkor 2 literes szívó benzinest.
Aztán pár napra rá meg lett neki véve ez. Ez van sajnos. -
BullZeye
veterán
Forgatható a szék, de előre fog nézni, így jobban élvezi az utat. (meg az M7-es dugót a Balaton felé)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Az alany 2.0 CR TDI, (150LE) Skoda Superb 3V.
Az olajsapka környékén egész minimális olajszivárgás látható. Majdnem 4 ezer km-t mentem vele mióta nálam van és csak most vettem észre, eddig nem volt nyoma. Rendszeresen ellenőrzöm az olajszintet...így tuti feltűnt volna.Megnéztem, a sapkán konkrétan nincs tömítés, de picit mint ha lötyögne a menetben becsavart állapotban. Gyárilag lenne a sapkán tömítés? Vagy cseréljek egy az egyben sapkát? Vagy totál más lehet a gond? Vagy hagyjam a picsába és ne aggódjak rajta?
Itt egy friss kép a motortérről. Máshol nem látom semmi nyomát olajnak.
-
veterán
válasz aero. #191231 üzenetére
Felülről egész esélytelennek látszik az alsó csatlakozó
Én is ezt mondtam. És mégis. Várd meg RBálint véleményét.
Első ránézésre ugyanaz:
- nagyobb a lepattintható burkolat a motoron,
- bal oldalon van az ablakmosó hasonlóan a G7R-hez.Kb. itt kell lenyúlni hosszú karral és elszánsággal:
Azért se tökölnék, mert 30 napod van visszaküldeni, ha nem jönne be. -
veterán
válasz hdanesz #191233 üzenetére
Arra nem emlékszem, hogy van-e tömítés benne. Azt viszont 99,9%-ra mondom, hogy ugyanaz az olajbeöntő sapka, mint ami a 3. gen. EA888 2.0 TSI-n van.
És ezen is izzad, 3 ilyen autóm volt, mindegyiken izzad, a mostanin is. A 2.-nál vettem gyári új sapkát, az is izzadt.
Szvsz hagyd a fenébe. -
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz aero. #191231 üzenetére
Huhu, ezen kevesebbnek tunik a hely, mint ami a g7-ben volt, pedig ott se volt sok
ha a klimamatricas muanyagot le lehet szedni, az is jelent par centit, sokat szamit. Egyebkent ha van lehetoseg emelore rakni es a haspajzsot leszedni, akkor az lehet celravezetobb, de azert onnan se egy faklyas menet. -
veterán
válasz rbalint88 #191240 üzenetére
Nézd meg ezt a fotót, mennyi a hely a gumiból készült visszakanyarodó (klíma?) cső és a klímamatricás műanyagfedél között (magyarán a bekarikázott részen).
(Szvsz a nagyobb motorburkolat csalóka, eltakarja a szívósort, de még az olajszűrő házát is a G8-on.)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BullZeye #191218 üzenetére
nekem is van a Kodiaq-ban elöl Isofix, és lehet oda rakni, az i-Size szerint is (csak hátrafelé nézzen 15 hónapos koráig) meg rendesen is
légzsákot kikapcsolod és mehet“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
troll81
addikt
Valaki tud segíteni vag diagnosztika vásárlásban.?
Kellene vennem egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX