Hirdetés
- iPhone topik
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
Asszonykám ASV motorkódú A3-mának motorterében észleltünk némi hűtőfolyadékot
képen mellékeltem: vezető ülés oldalán van a motornak, ott ahol futnak a váltóbovdenek kb.
Honnan lehet eredeztetni ezt a szivárgást? valamiféle elosztót láttam "fölötte" de ott nem igen véltem felfedezni szivárgásra utaló jelet
Esetleg van valami ötletetek, tippetek?
Ahova a nyíl mutat, ott gyűjtötte össze azon a részen, szóval én arra a felette lévő kis kisegítő fűtőgyertyákat magában foglaló egységre vagy annak tömítésére gondolok, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hát ha találkoztatok már ilyesmivel és vagy ismeritek az ilyesfajta probléma megoldását
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest