Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
tomcsi23 #10215 üzenetére
ja de ez még 2 éve volt...azóta finomodtam
meg elolvadt ez a nyomorult kár érte essen jövő héten akkor lesz játszás vidéken...ház előtt van kicsi ut ledermedve lefagyva megnéztem mennyit tapad be a gumi...hát 1 kerék betonon(nedves)..másik dermedt jeges havon hát csuszott tovább akocis mint a picsa egy padlóra.
sőt száraz uton csak a 2 kerékvonalon kicsinedvesség ldermedve is megcsuszott simán egy 20 centit ez a soroksárin volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest