- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hááát... Szerintem nem csak arra jó. Elméletileg ugye ez egy tuti nyerő stratégia. Ha már csak 50%-ban nyersz mutatásnál, akkor is megéri, mert míg te csak 1 beülőt veszíthetsz, néha-néha nyersz két-három beülőt is, a vakokkal meg majdnem mindig több a nyeremény, mint a várható veszteség. Persze nem tudsz minden körben allin menni, hogy legalább a vakokat elvidd ha nem tartja senki, ezért néha utána kell tölteni, de ha jól csinálod pluszos a játék. A kérdés csak az, hogy mennyire. És hogy az a bizonyos plusz neked megéri-e.
Én kb.15.000 hand alatt ~2BB/100-at csináltam, úgy, hogy emlékeim szerint két olyan nap volt, amikor úgy keltem fel a géptől, hogy elmondhattam (és a grafikonok is igazolták), hogy szerencsés napom volt. A többin inkább az ellenfeleknek jöttek a 3-6 outok. Ez nem sok. Amiért még csinálom, az a bónusz, és az a remény, hogy egyszer majd helyrebillen a világ rendje, és 100 AK vs A5 csatából 70-szer az AK nyer.
Új hozzászólás Aktív témák
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest