Írtam az előbb, hogy 2.5 beülő pluszban vagyok. Na ez már a múlt. Most 1.5 beülő minuszban vagyok.
Kezdődött azzal, hogy KQ-ám ellen JT sort kapott törnre, a Q-val, amivel nekem TP-m lett, aztán következő körben egy másik asztalon a KK-om ellen 88-al egy pókert flopoltak. Nem ment el vele sok, csak mintegy 3/4 beülő, mert short volt az ellenfél, de előrevetítette az este folytatását.
Aztán az asztal hülyéje ellen AK-al buktam a preflop allint AQ-ellen riverben érkező Q-val (nem mintha nem lenne mindegy, de mégis...). Sajnos deep voltam én is meg ő is. Még sajnosabb, hogy három kör múlva már nem volt csak 4$-ja a hülyének, mert valamiért úgy döntött, hogy minden lappal emel, visszaemel, és ha lehet allin megy.
Közben nekem volt egy KTs-es allinem a hülye ellen, neki 84o-ja volt, de sajnos beszállt egy AK-is. Sejthető az eredmény. Következő handben dobtam, a hülye allin ment megint, és volt kint egy AA. Hihetetlen.
Alig 5 hand alatt el tudott dobni majdnem 3 beülőt. Aminek a fele az enyém volt.
Volt még nem lejövő nut sor két pár ellen (dobatni persze lehetetlen).
QQ vs AA, nálam a QQ, eredmény sejthető, preflop allin mentünk.
Törnre nekem nut sor, ami a riverre két ellenfélnek is fullá fejlődött. Pedig emeltem ahogy kell de se a set, se a top pár nem dobta el.
A többi csak apró.
Szóval tényleg abba kellett volna hagyni még kora este. Ami viszont vigasztal, hogy a KTs-es allin menésemen kívül nem volt olyan hand ahol nagy hülyeséget csináltam volna. Sőt volt több jó dobásom is. Ez most így jött ki. Azért sajnálom. Főleg, hogy az a hülye elvitte a deepstackemet aztán odaajándékozta a többieknek.