- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Na, tehát felhozom a topicot... :))
Most hétvégén lesz? Az a baj, hogy nekem a szombat nem lesz jó, de esetleg vasárnap?Mik a lehetőségek? Persze nem miattam tegyük át... -
DrSoul
őstag
Így van, én rá érek. Talán tudok hozni 2 embert, de nem olyan kitartóak, mint mi multkor :D
De ez nem 100%, még meg kell érdeklődnöm, de van rá erősen esély, mert már korábban említettem nekik! -
DrSoul
őstag
Szerintem nekem is jó! Majd úgy csinálom. Lehet, hogy hozok embert, meglátjuk...
-
DrSoul
őstag
Hát igen, az én állóképességem is hagyott némi kívánnivalót maga után, bár edzetten se vagyok egy sprinter,sőt ... :))
A meccs közepére talpamon kialauklt vízhólyagokról nem is beszélve :DDD -
DrSoul
őstag
Én is mindig ráérek nyáron, vagy majdnem, év közben majd hétvégenként, bár munkától függ, amit még nem találtam...
De gyorsan találok, az tuti! :DDD
Amúgy nekem is tetszett a dolog, mindenkinek gratulálok, hogy sportszerűen játszott + mindenért, ez nem mindig könnyü manapság a fociban :DD -
DrSoul
őstag
Még mindig itt vagytok? Nem mentetek bemelegíteni?
:)) :)) -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #228 üzenetére
Szerintem nem fognak ma már nagyon a fórumba jönni a többiek...
LEhet, szerintem van, aki mh-ről netezik...
Mind1, lényeg, hogy leszünk.
Így elsőre, akik sokat hozzászoltak, és megjegyeztem, hogy jönnek:
-Som@
-Slug
-rlazol (!jól írtam!)
-Bobojsza
-kisqpi (te)
-Veron
-Lőrinc
-Én -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #228 üzenetére
Szerintem nem fognak ma már nagyon a fórumba jönni a többiek...
LEhet, szerintem van, aki mh-ről netezik...
Mind1, lényeg, hogy leszünk.
Így elsőre, akik sokat hozzászoltak, és megjegyeztem, hogy jönnek:
-Som@
-Slug
-rlazol (!jól írtam!)
-Bobojsza
-kisqpi (te)
-Lőrinc
-Én
Talán valakit kifelejtettem, mert én 8 emberre emlékszem... 1000 bocsánat! -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #223 üzenetére
A kapuk akkorák lesznek, amekkorát akarunk! (hátizsákokkal)
Mindenki így játszik a Margitszigeten, nem vettétek még észre? :))
Lehet, hogy ez valakinek zavaró, de azért viszonylag jó minőségű a fű és ápolt, jobb, mint egyes focipályákon Budapesten. Tehát puha.
Szerintemm jobb, mint valami beton-ketrecbe focizni... :( -
DrSoul
őstag
Egyébként érdekes lesz, kiváncsi vagyok az életkor különbségekre! :))
De nem baj, olyan vészes nem lehet, ha már elérjük mindanyian a számítógép asztalát!
:)) :)) -
DrSoul
őstag
Ok, akkor már csak rlazolnak (ő biztosra mondta, hogy jön), Kisqpinak és Bobojszánk kell tudnia róla.
Majd csak betévednek! -
DrSoul
őstag
Akkor elvileg mindenki jön. Stimmel a lista az emberekről, amit írtam?
Mert akkor 8 ember tuti.
Aztán ha más is hoz még valakit, csak jobb.
Reméljük, nem tesz be az időjárás!
Marad a 16:30? Akkor ez a hivatalos!
Várunk későkre kb 15 percet!
Ez így ok? -
DrSoul
őstag
Felőlem jöhet más is, itt a sport a lényeg, vagy ha ragaszkodtok, akkor holnap még van idő regisztrálni a PH!-ba! :))
Végül is itt még nem mindenki ''tag'' :) -
DrSoul
őstag
Amúgy ha szombat reggel végig esik az eső, és délután is borús még, én akkor is ott leszek (hacsak nem szakad), hisz ma reggel is esett, aztán dél körül jól kisütött a nap!
-
DrSoul
őstag
Slug: nem tudsz eltévedni! De komolyan, szinte lehetetlen!
Nem tudom hogy mész a nyugatihoz (villamos, metro...), de meg kell találnod a 26 busz megálloját. Az a végállomás, tehát valószinű, hogy bent is áll.
Egyébként a megálló a West End földszinti bejáratával majdnem szemben van. De ha ez bekavar, ne izgulj: megkérdezed, van ott 1000 taxis is, de sokan tudják: és kiírva is lesz :))
Onnan 2 megálló,szinte tuti. De ha attól félsz, hogy az elsőnél nem áll meg, és eltévedsz, lehetetlen. A 26-os felmegy a Margithídra (azt csak észreveszed :DD), majd ott lekanyarodik a sziget felé, és egy sorompón is átmegy (tehát van időd észbe kapni!), és ott fog rögtön megállni, ez még a Sziget elején van.
Ha véletlenül elaludnál, a következő megálló sincs messze, visszagyalogolsz. Csak egy főút van a Szigeten! NEm tudsz eltévedni!
Hajrá! -
DrSoul
őstag
Azt mondják, szombaton előfordulhat zápor, vasárnap már nem.
Változtassunk az időponton?
Felőlem ok, de gyorsan, és az összes említett embernek tudnia kell róla.
most még nem e-mail-ezgetek, de ha kell, tegyük meg! -
DrSoul
őstag
Összefoglalom, ki jön eddig (az elmondottak alapján):
- Rlazol (ő szétrúgja a sípcsontomat)
- Som@
- Veron
- Kisqpi
- Slug
- Bobojsza
- Lőrinc
- DrSoul
Ez 8! Egész jó!!!
Remélem az illetékesek jelentkeznek! Mert arról volt szó, hogy a fórumban találkozunk! -
DrSoul
őstag
Én is itt vagyok, szerintem nincs itt illetékes. Remélem mindenki jelentkezik, végül, ha visszaolvassuk az utobbi kb 20 hozzászólást, akkor elvileg vagyunk 6-8, mindjárt megnézem. Szerintem így már lehet játszani.
A Margithíd ugyebár az a híd, mely elhalad a Margitsziget előtt (a déli részén). :) A hídról le lehet menni a szigetre, gondolom ez is vilagós... :)
Azt ajánlottam, hogy csütörtök estére nézzünk be a fórumba, és 100%-osra próbáljuk elmondani, ki jön tutira :DD
TEhát? Én is vagyok! -
DrSoul
őstag
Srácok!
Senki se akar focizni?
*up*
*up*
Muszály, senki se olvassa a topicot... Nem hinném, hogy 6-8 ember nem tud összejönni Pesten! -
DrSoul
őstag
NA!
Nehogymá senki ne jöjjön focizni!!!
Embereeeeeeeek!!! -
DrSoul
őstag
Szerintem elég, ha ide írjuk be csütörtök estéig biztosra, hogy ki jönne focizni.
Persze lehet jelentkezni az utolsó pillanatba is, de szerintem a csütörtök elég arra, hogy eldöntsük, akkor megünk-e vagy sem. Attól függ, mennyien vagyunk.
Szerintem nem lesz olyan rossz idő. ha esik is, max zápor... Azért mégis nyár van :)
Tehát: szombat du. 16 vagy 17 órakor (döntsön a többség) a MArgithíd szigeti bejárójánál találkozzunk, szerintem. Akik egyelöre jönnek:
- Soma
- tzlondsako??!! bocs, nem emlékszem a nevedre, de talán érteni... :DD
- Én
- testvérem
-Egon? Nem derült ki...
Hajrá emberek! -
DrSoul
őstag
Én is hozhatok, nem gond. Szerintem maradjunk a Margitszigetnél, lehet találkozni a Margit hídon, a Sziget bejáratánál.
Ha valakinek nem jó vagy más ötlete van, szóljon.
Szerintem jönne a tesóm is, így már 3-an vagyunk.
Melyik nap?Nekem mindegy. Szerintem vagy péntek du., vagy szombat du.
Pl. 16:00 órakor, most úgy is hüvös lesz. De a Margitszigeten mindig vannak árnyékos részek is... -
DrSoul
őstag
Ja?....!!!
Ha lehet, a Margitszigeten, vagy az Óbudain (az nyugisabb), füvön. -
DrSoul
őstag
Ok, beszéljünk már meg egy időpontot!
Talán a hétvége több embernek jó szokott lenni: a következő hétvége,pl. szombat juli 5, de lehet nekem péntek délután is!
Kinek jó?
Csak egyszer kell összehozni, aztán megy ez magától...
Sajna későn tudtam meg a teremfocit: remélem még lesz! -
DrSoul
őstag
Én persze nem tudok, mert külföldön vagyok, még mindig... :DD
Mert nekem van, de ugye...júliusig várni kell...
Látom sokan itt a EA FIFA-t kedvelik inkább :t
Szerintem írjátok ki az életkorotokat is, nehogy nagy meglepetések legyenek! -
DrSoul
őstag
Igenm könnyen megközelíthető, de... én jobban szeretem a szigeteket... szerintem több hely van, és kicsit... elszigeteltebb :DD
-
DrSoul
őstag
Nekem is megvan még a 2 lábam...
:DD -
DrSoul
őstag
Srácok: szerintem azért mondjuk el életkorunkat is, nehogy 10 évesek játszanak 30 évesekkel... :DDD
Én 26 vagyok... -
DrSoul
őstag
Srácok!
Én is szeretek focizini és benne vagyok, bár jelenleg külföldön vagyok. Csak július elején térek vissza Budapestre, addigra remélem, hogy meg lesz szervezve.
Hallottam, valaki játékvezető akar lenni: pedig az is fut!Én az vagyok (bár most nem ''praktizálok''), és komoly futást kell produkálni....
Amúgy szerintem is zárjuk ki a bentont. CSAK A FŰ A JÓ!
Megoldás?
Ott a Margitsziget vagy az Óbudai! Nagy füves területek vannak. 2-2 hátizsák (vagy akár bot) a kapufa, kb meghatározzuk az oldalvonalakat, kell több?
Ezerszer jobb, mint máshól, és a levegő is jó
Én már vezettem Bp-en egy pár füves pályán (tehát foci pálya), és nem kevés rosszabb is volt minőségileg a szigeteknél. Tehát hajrá!
OFF: Most vettem hordozható röplabda hálót. Ha van aki komolyan szereti a játékot, megbeszéljük, és júliustól szervezhetünk (szintén Szigeteken érdemes) röpi meccseket!
ON
:)) :))
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest