- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Mintha egy kicsit kiforgatnad a szavaimat.
Szerintem a kozott, hogy egyenletbe vetitem a ketsegbe vonhatatlan tehetseget minusz kieges plusz jatekelvezet nagypapa korig egyenlo sikeresebb lehet mint a legsikeresebb
versus
"most meg zsinorban 10 vb-t fog nyerni"
kozott van nemi kulonbseg.
Szerintem. -
-
mephi666
nagyúr
...láttam én már pár éve történelmi fordítást Nadal-tól: este be is akartam írni, hogy "olyan szinten játszanak itt mindketten, hogy bármelyikükről el tudom képzelni a mérkőzés megfordítását"
...szerintem pszichológiailag ez a legjobb végeredmény: ha a srác végignyeri ezt az évet úgy, hogy közben sorban eszi a van Gerwen, Price, Wright, Smith kaliberű legendákat, akkor jövőre a vb favoritja lesz
nem hinném, hogy megzuhan fejben ettől a 2. helytől... inkább csak pozitívan fog hatni a fejlődésére, hogy nem nyert meg azonnal mindent... Ronnie O'Sullivan se lett 16 évesen világbajnok aztán 20 év leforgása alatt csak összeszedett 7 címet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest