Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Most olvastam a topicot és tökre megörültem, hogy találtam egy ilyet. Pont szeretnék otthonra venni egy kis kezdő szettet, ti miket ajánlotok egy tényleg kezdőnek? (Jó nem vagyok már az, de otthon az első készletem lenne
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi