Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Most olvastam a topicot és tökre megörültem, hogy találtam egy ilyet. Pont szeretnék otthonra venni egy kis kezdő szettet, ti miket ajánlotok egy tényleg kezdőnek? (Jó nem vagyok már az, de otthon az első készletem lenne
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi