- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#65675776 #14025 üzenetére
Ne izgulj én se magyar szinkronnal nézzem, nem jött át a dolog. Felírat után sokszor csalódás szinkronnal nézni kicsit, az első rész után annyira elundorodtam hogy inkább nem is néztem
A Z Szinkronja volt az igazi okádék, főleg hogy maga a szinkron is trágya volt és tele volt félre fordítással.Beerus, Bills, nekem ez a kézre állóbb.
-
dobragab
addikt
válasz
#65675776 #12282 üzenetére
Oké, ez az, amit egy modi jobban lát, mint én.
Ebben leginkább a kérdéses hsz-ek tartalma a mérvadó afaik.
Ha már rólam van szó, a ~3000 szakmaiból bő 2200 egeres topikban van, ahol Tg vagyok jó ideje, és a két rokon topikban is van bő 300.
-
emmm
őstag
válasz
#65675776 #11720 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem anno tizenegypárévesen lassan olvasható volt a könyv, nehezen indult. Kb. 3x olvastam a trilógiát, de a film nekem jobban bejött. A 15 %-ot azért túlzásnak érzem, a fő szál benne volt, a dalok, mesélések persze kimaradtak a filmekből. Talán a legnagyobb kihagyott/átírt rész a Megyébe való visszatérés és Szarumán halála.
-
FehérHolló
veterán
válasz
#65675776 #9069 üzenetére
Azért megmosolyogtató, hogy az aranyköpésekre való reakciókat (amik egyben szerves részét képezik a topicnak) kötelezően off-ba rakatjátok, aztán moderáltok, mert túl sok az off.
Persze mindenkinek meg van a maga perverziója.
Éltünk már olyan világban, amikor reggel gödröt ásattak, este meg temettettek veled, hogy ne legyél közveszélyes munkakerülő.
Amit ebben a topicban moderáció címszóval előadtok, még messze áll ettől, de jó úton haladtok! Csak így tovább! -
Jester01
veterán
válasz
#65675776 #6724 üzenetére
Milyen igaz
Én balga azt hittem ezt hívta narancssárgának...Aranyköpés: ViZion és a márkanevek
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
#65675776 #5585 üzenetére
nem-nem....
ott voltam az utolso ilyen topikba...írtál valamit, aztán jött egy gol 2 percen belül...született kb 100 hsz...ha te modosítod a tiédet mondjuk az 5. percben, addig jön még 200 hsz...ki az, aki visszaolvassa?
de ez tényleg elég extrém eset...ilyennel még csak ott találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest