- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
St3ven #16075 üzenetére
Ezen is jót derültem:
Kérdés: Miért nem használunk egyedi csengőhangot?
Válasz: 2003-ban rezgőre raktam a telefont, azóta úgy van.
-
törölt tag
válasz
St3ven #15226 üzenetére
Szeretem a srácot, jó a stílusa, csak néha azt nem veszi észre, hogy tipikus power user. Ahogy a Windows használók nagy része ekézi a Linuxot, mert nem hajlandó időt szánni a megismerésére, és ha valami gáz van akkor a tehetetlenség érzése nem önirányú fejlődésre sarkall, hanem a renccer sz*r, na ő pont ugyanígy nem hajlandó megtanulni a Windowst, csak használja ha kell, és ekézi.
Én is ebből a fajtából vagyok, csak én mindkettőt tudom fikázni, mert mind a kettőn elboldogulok, de szerintem egyformán hülye vagyok hozzá.
Ezért használok DEX-et. -
-
-
válasz
St3ven #11221 üzenetére
Jéééézusom.
El tudom képzelni, hogy bemegy a bankba, kiválassza a problémakezelés opciót, de megkérdezi előtte a biztonsági őrtől, hogy melyiket kell, majd fél óra ülés után elmondja az ügyintézőnek, hogy hát szar ez a bank, mert a root-olt telefonján nem megy az amúgy ingyenes alkalmazásuk, így még be is pereli őket és kártérítés igényel.
-
-
-
-
aizen92
addikt
És még nem volt tisztítás?
Erre nincsenek szavak, ami a hír alatt megy. Nemcsoda, hogy nem MA-n csak a cikket olvasom el és messze elkerülöm a kommentszekciót. Ma már annyi barom beregisztrál, kb. facebook kommentelő szint lassan..... Szegény modik. Lehet 1 napja csak a fejüket vakarják, hogy ez most komoly?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest