- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerencsére az első négy Martin könyvet még a sorozat előtt elolvastam, az ötödik ugye már közben jelent meg, a hatodik meg később jön mint a sorozat.
Van még egy elég monumentális regényfolyam, abból nyolc kötet jelent meg eddig magyarul, az első hatot olvastam már, de újrakezdem, az utolsó kettő előtt, mert nagyon bonyolult...
Aztán meg van ami nagyon érdekelne, de magyarra csak az elejét fordították le. Például ezek a könyvek:[link] Tanulok már angolul, talán pár év múlva el tudom őket olvasni eredetiben, persze úgy marha lassan fogok haladni...Oroszul hamarabb menne én még azt tanultam nyolc évig...
-
philoxenia
MODERÁTOR
A könyvet olvasd el újra, ha nagyon régen olvastad! Először a megjelenésekor olvastam el, ezt kiadást, azóta már elég sokszor. Érdekes, hogy a tizenhat évesen "unalmas" első száz oldalt egyre inkább tudom élvezni.
-
törölt tag
Azért Glorfindelt kicserélni a könyvben éppen csak megemlített Arwenre is eléggé necces volt. És a sok apróságról már ne is beszéljünk. Mint pl a filmben Széltetőn eloltja a tüzet, merthogy az felhívja a Nazgul figyelmét. A könyvben meg éppen biztatja Frodoékat, hogy gyújtsanak tüzeket, mert attól félnek a Nazgulok.
Mondjuk még mindig jobban megőrízte a könyvet a film, mint a Hobbit esetében. Ott kb összesen három esemény van, ami megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest