Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó #16036 üzenetére
Mert enyhe cinikus , szarkazmus hajlam akasztani a hóhért . 😂
-
-
-
válasz
philoxenia #15736 üzenetére
Akkor most nekem off vagy uff ?
Amíg nincs itt macska cincognak az egerek
Egész jó ez a dupla off kapcsoló ... -
válasz
philoxenia #15731 üzenetére
Kb én arra gondoltam , hogy ami felnőtt fejjel is szórakoztató. De nem mindig nézhetek olyat , ha más az ukáz . Jó a lármás család , na és persze a Mása és Medve is ütős mint a kád széle .
Jut eszembe nem lesz gond abból hogy szét offoljuk a topicot ? -
válasz
philoxenia #15729 üzenetére
Inkább másabb , a szivacsos mese , enyhén az idiotizmus határárt súrolja, de ha már mese akkor a Phineas és Ferb is eléggé szórakoztató .
A nagy sláger amúgy nálunk a SW és a bébi yoda ,The Mandalorian (ha már bele oltottam gyermekembe a Lucas filmek kedvelését). -
válasz
Golden9 #15724 üzenetére
Az asztal alatt pedig az a rózsaszínű valami Patrik
.
Ha már összeállt a Spongya Bob rajongói klub . Nem gondoltam hogy a geekek közt ennyi szivacs rajongó van,igaz az egyetlen mese amit szívesen néz az ember a gyerkőccel , majd ha nagyobb lesz akkor jöhet a South park .
-
-
-
-
-
-
-
-
Iphone XR topic A kérdés tárgya mit is jelent a Liquid retina megnevezés ..[link]
-
-
-
-
-
-
válasz
pulutodurumo #13471 üzenetére
B+ ezen behaltam 🤣
-
-
-
-
-
-
válasz
philoxenia #13257 üzenetére
Lehetne gsm bolt is, de a budaorsi viragpiac mas ertelmezest is ad/hat...
-
-
Ezt a topikot mentem en is !!! Ma sem fekszem le koran ahogy elnezem ..
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest