Aktív témák
-
Ősember
őstag
szoval akkor amikor megnyitom a programot olyan sorrendben hozza be a topikokat amilyen sorredben legutoljára uppoltam öket, igaz?... de akkor mi értelme a ''sorrend mentése'' gombnak?
ha én most belépek a programba és megadok eki egy uj sorrendet, akkor semmi sem történik, a régivel fog bejelentkezni
szal érted? 
röviden: lényegében a sorrend mentése gomb nem csinál semmit
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
-
Ősember
őstag
mesterem, nem tudom mondott e valaki már ilyet, de a program forditott sirrendben menti el az uppoloando topikjaimat, mint ahogy azokat uppoltam

-
Lortech
addikt
Ennek a felét értettem kb. Valószínűleg azért, mert nem látod át teljesen, hogy működik ez a mentés - sorrend dolgot, és mi volt a kérdés.
Szerintem bármikor szükség lehet a sorrend változtatására, pl amikor új apróhirdetésed lett, nyilván ennek az egésznek akkor van főleg értelme, ha ütemezed az uppolást. Minden szükséges funkció kész van már rég, nem kell semmit csinálni, csak egy döntést kell hozni, és egy db sort átírni, vagy hagyni így, ahogy van. -
Lortech
addikt
Pici bővítés: beraktam egy sorrend mentése gombot, hogy ne csak egy uppolás során lehessen sorrendet tárolni, mert nem biztos, hogy ez a cél.
Tehát belépsz, kialakítod a sorrendet, elmented, és ütemezheted, anélkül, hogy uppoltál volna a sorrend mentése miatt.
Azokhoz, akik ezt a funkciót használják, használni fogják/akarják: uppoláskor továbbra is mentődjön a sorrend, vagy csak ezzel az új gombbal lehessen menteni? -
Lortech
addikt
Azt mondtam, hogy bizonyos körülmények között előfordulhatott a két up, a lehetséges okokat is leírtam. Kilépnie ki kellett, akárhányat upolt. Mostmár elvi lehetősége sincs annak, hogy többet uppoljon.
20 másodpercig nem csinál semmit az égvilágon, ha tétlenség volt, akkor beléptet, kiolvassa a sorrendet a config fájlból, majd lekéri a hirdetéseket, ha volt elmentve sorrend és talál egyezést a lekért hirdetések és a sorrend elemi között, akkor azt a topikot uppolja. Ha nincs sorrend, akkor mindet uppolja automatikusan, amiket lekért. -
DeusHun
őstag
Ok, akkor tehát ha jól értem elindítom, letellik a 20 mp (ez alatt nem hozza be a hírdetéseimet az ablakba, gondolom a configból hívja meg őket) és up-olja majd kilép a prog. Az legújabbat használom. Tesztelem majd.
Amikor azokat írtam tényleg úgy volt, h elindítottam had fusson mire ránéztem 2x uppolt. Nem tudom mit tehettem rosszul...
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Természetes, nem lefagyásról van szó. Egy threaden van a GUI / timer és a hálózati műveletek (legalábbis a hívás), nem véletlenül, mert így nem lehet az uppolás közben bekavarni a guin, addig nem lehet csinálni semmit, amíg végzi a dolgát, mert be kell várnia a művelet befejezését a GUI threadjének.
-
Lortech
addikt
Sikerült megoldani a problémát:
-Közben csináltam az automatikus indításhoz egy visszaszámlálót
-több kisebb-nagyobb bug javításra került, ezért ajánlott a legújabb buildet letölteni.
A biztonság kedvéért a régebbi verziókat eltávolítottam, mert visszamenőleg nem akarom a régebbiekben is javítgatni párhuzamosan a felmerült hibákat.
A legfrissebb verzió még mindig az 1.04b, innen letölthető : [link]
Az #1. hozzászólást egyelőre nem módosíttatom, nem fárasztom a moderátorokat, hadd érlelődjön még a dolog.
Felmerült hibákat továbbra és kérem jelezzétek, mert én kevés vagyok a teszteléshez.
Eddigieket köszi! -
Ősember
őstag
már nagyon kemény a program
sokat fogom használni 
-
Oliverda
félisten
Mi lehet a probléma: [link] ?
-
DeSanto
őstag
Kipróbáltam és igen jó!
A ''kényelmi'' funkciók is nagyon jók benne!
Gartula hozzá és további sok sikert!
-
Khaal
őstag
Hello, kipróbáltam a programot, de egy hibaüzenetet kapok:
Length cannot be less than zero
Parameter name: length -
Lortech
addikt
Eleve kilép, miután uppolt egyszer. Bizonyos körülmények között előfordulhatott, pl nem fejeződött be időben az uppolás, vagy valami hiba történt közben. Mostmár semmiképp sem fordulhatna elő ilyen, amint auto módba lép, le van tiltva a timer. Elnézést az esetleges kellemetlenségekért.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Várjál, ezt pontosítsd: Két, a program által végzett up között az 5 percnek inkább látom értelmét amúgy (a belépéstől 20 mp ok, csak rá ugyan annyi idő múlva ne upoljon).
Ha automata módba kerül, akkor uppolás után ki fog lépni a program, nem fog uppolni megint ha letelik újra a 20mp. //ezzel most eszembe juttattál valamit, és módosítottam úgy, hogy elvi lehetősége se legyen újra uppolni (pl auto uppolás közbeni probléma esetén) autó módban, de ez eddig csak valami nagyon el****ott esetben történhetett meg.//
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
1.) Ok, azt hittem mindenki az apróhírdetésekre klittyentve lesi már a portékákat. Így érthető.
Megengedem, hogy maradjon a fícsör
:beer:
2.) Az időintervallum csak javaslat volt.
Két, a program által végzett up között az 5 percnek inkább látom értelmét amúgy (a belépéstől 20 mp ok, csak rá ugyan annyi idő múlva ne upoljon).
Máskor is
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-1.04b
-felhasználónév már nem törlődik, hanem az autoup szövege, ahogy kellett volna neki eredetileg is. Elírtam egy számot.
-jóvan, de ez a PH! bugja is, mert a PH! belépés is kilépteti az én programomat!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DeusHun:
1, az felesleges, hogy változtatni lehet a szöveget, vagy maga a funkció?
Sokan még ma is a régi rendszer szerint érik el (és aszerint is uppolnak) az apróhirdetéseket, azaz fórumszerűen csökkenőbe rendezik, így a legutóbbi hozzászólás (UP) szerint időrendbe rendezve jelennek meg a hirdetések. Ha valaki hülyeségekkel teleírkálja a topikot, enélkül is tele fogja. Nem tudom, kérésre tettem bele, és dolgoztam vele pár órát, úgyhogy nem szivesen venném ki.
2.) ennyi erővel lehetne 5 percre is rakni, mert ígyis lesz, aki elfeledkezik róla, de 20mp lett, 10 szűkös. //Először 30mp volt, csak a gyorsabb tesztelés miatt átírtam magamnak 10-re, és így maradt.
//
ps: és köszi a visszajelzéseket.
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
Egyre jobb. 2 észrevétel (ill gondolat) lenne.
1.) Up-oló szöveg sztem felesleges. Sok n00b elkezdi majd teleírnálni a 900 hírdetését, naponta 2x, tele lesznek a hírdetések a feladó által írt szövegekkel. Szvsz felesleges (ez persze teljesen szubjektív vélemény).
2.) Az autoUP idejét egy picivel tágabbra kéne venni. 20 mp jobb lenne mint a 10 mert ha pl valaki közben éppen msn-en ír egy sztorit akkor 2x is uppolja neki a dolgokat mire észbekap.
Tegnapi eset, hogy melóhelyen uppoltam és elfelejtettem, hogy van autoup. Elindítom majd alt-tab, dolgozom a puttyban (fullscreen). Fél perc múlva leesett, hogy megy a PH!-upper, mostmár biztos betöltött. Nézem és 2x is feldobta a hírdetéseimet
(De ma már cseleztem, megvártam míg betölt majd ki is léptem miután lista elejére hoztam a hírdetéseimet) -
Lortech
addikt
Maga a DateTimePicker nem lenne probléma, viszont az adott időpontban általa végzendő funkciók megírása, módosítása annál inkább, nem akarom magyarázni különösebben, mert látni kéne ehhez a kódot. Az úgy nem egyszerű, hogy egy konkrét feladatra megírt programot - ami nem is lett megtervezve, mivel nem terveztem bővíteni - agyonhackelek, és folyamatosan módosítgatok, mert egy kis módosítás is 100 helyen érintheti az egészet.
Az időzített uppoláshoz már megcsináltam egy lehetséges megoldást, az automatikus módot, amihez ugyan venni kell a fáradságot és ütemezni kell a programot windowsban, de szerintem ezzel még nagyobb is a lehetőségek száma, és nem utolsó sorban sokkal kisebb a hibalehetőségek száma. Ahhoz, hogy ezt korrektül meg lehessen írni, bele kellett volna tervezni alapból, vagy jól megtervezni, vagy pedig most kéne alapjaiban átírni.
Másik kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán bármit is fejleszteni, mert írt ide talán 10 ember, visszajelzés szinte semmi, hogy használja-e valaki. Azt hiszem így is túl sok időt feccöltem már bele (26Kbyte a fő forráskód sallangok nélkül), és ez legkevésbé sem panasz, csak a realitás.
-Közben amíg leírtam ezt a hsz-t, megcsináltam a tetszőleges szövegű upot.
-Az OFF gombnak különösebb hasznát nem láttam, így elvetettem. De ha van valami érved, ami alátámasztja a létjogosultságát a feature lista növelésén és a gui terhelésén kívül, akkor megoldható.
-reklámmal nem szennyezném a topikokat
1.04b verzió itt: [link]
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Ötletek:
- a post UP szövege lehetne paraméter, amit egy textboxban lehetne megadni ezzel mindenki egyedi stílusban UP-olhatná a topikjait
- szintén a post UP-nál eldönthető lenne, hogy OFF, vagy ON legyen a hozzászólás
- én beleraknék egy reklámot a helyedben
mondjuk így:
autoUP szöveg
Ph! apróhirdetés uppoló program: [link]
A link természetesen a mindenkori aktuális program linkje lenne.
MOD:
Még egy kérdés: mennyire bonyolult szerinted két datetimepicker elhelyezése a formon, amin a user beállíthatná, hogy a napi két UP-ot mikorra szeretné ütemezni? Aztán a programot lelőni a háttérbe és automatikusan ellátná a dolgát az adott időpontokban...
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Elkészült az új, 1.04a változat : [link]
Lett két új gomb:
-az 1., ''UP!'' feliratú gomb a hivatalos apróhirdetés felhozási mód továbbra is, nem változott semmiben
-a 2., ''post UP!'' feliratú gomb a kijelölt topikokba ír egy új hozzászólást az ''autoUP'' szöveggel.
-a 3., ''kombó UP!'' feliratú gomb a kijelölt topikokra elvégzi mind a fenti két művelet.
-módosítottam a proxy kezelésen is, remélhetőleg javult.
A sorrend az új funkciókkal is működik.
Az újítások kizárólag a kézi vezérlést érintik, és ez nem is fog változni!
ps: ha valaki átlépi a napi két UP-ot a post UP funkcióval, és egy moderátor az orrára koppint, az magára vessen! -
Gh0sT
addikt
A külön párhuzamos verzió alatt mit értesz?
Igazából arra gondoltam, hogy a topic neve elé kellene egy 4 állású kapcsoló, esetleg a checkboxot kellene 3 állásúra tenni az egyszerűség kedvéért.
1. Csak UP (gomb megnyomás)
2. UP és ''UP''
3. Csak ''UP''
4. Semmi
Bár a Te verziód egyszerűbb, de ha már lúd, akkor legyen kövér.
-
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eh..
Elég nagy, gyakorlatilag nulláról kéne újraírni, s amíg az ehhez szükséges .NET könyvtárak kisujjamban vannak, ugyanez JAVA-ban már utánanézést igényelne, főleg a mobil változatban. Új felületet is tervezni kéne szintén nulláról. Nem mondok nemet egyelőre, alszom még rá egy-kettőt, de nem igérek semmit.
Ghost: beletehetem az uppolást, de egy külön párhuzamos verzióban, és ha úgy megfelel, fixen be lenne hegesztve (tehát egy felhozást automatikusan követne egy up). -
Nem tudom, mekkora kérés, de nincs kedved egy Java-alapú programot is írni mobilokra?

-
pink75
aktív tag

-
Winner_hun
félisten
Na megnéztem, a felfelé nyílnál volt hogy kiírta a sorszámot. Az elsőben is voltak ilyen felugró ablakok.
És igen,
NAGYON
zavar (mert még van benne bug)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az észrevételedre: Tudom, mire gondolsz, az ilyen alapból. Így van megírva a control maga. Ránézésre elég macera lenne ''kijavítani'', szóval csak ha nagyon zavar.

-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
1.02-ben volt még olyan, hogy egy-két teszt ablak benne maradt, pl amikor nyomtad a lefelé(?) gombot a sorrend változtatásnál. De nem szólt senki érte.
Egyéb működési hibáról nem tudok, de lehet hogy csak nem emlékszem már. -
Winner_hun
félisten
Rossz feature

Javítást thx, így már jó
(talán lett volna még egy bug, de még nem biztos, majd ha jelentkezik szólok
)
Észrevétel:
ha ki van jelölve egy hirdetés, a hirdetésnek a dobozában a kattintok akkor a pipát vagy kiveszi vagy beteszi attól függően, hogy volt-e pipa a hirdetés előtt vagy sem (na ez lehet, hogy nem lett elég érthető
)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az első nem bug, feature.
Már írtam róla, hogy ezt kiküszöbölni nem igazán lehet, technikai oka van, hogy ne így legyen, ahhoz a szerveren kéne bütykölni.
Második két klatty, pár perc és javítom, és rakom az újat.
Done.
Thx a visszajelzést.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Itt az új 1.03b
verzió: [link]
Az előzőeken felül a következőket kell tudni róla:
-kézi uppoláskor elmenti a sorrendet, illetve a topikok id-jét, tehát ha megszűnik a hirdetés, akkor sincs gond, nem fog mást uppolni a felborult sorrend miatt, a config.txt-be menti ezt is.
-ha belépéskor van elmentve sorrend, ezt érzékeli, és automatikus mód esetén uppolni fogja ezen topikokat automatikusan. A sorrend nem feltétlenül kell tartalmazza az összes apródat, csak az szerepel a sorrendben, ami ki lett jelölve a sorrend mentésekori uppoláskor, így upolva sem lesz mind, csak amely topikok el lettek tárolva.
-ha nincs elmentve sorrend, és automatikusan futtatod, nem pedig kézzel, akkor minden topikot automatikusan uppol!
-A kézi vezérlést nem érinti a sorrend, az első pontot leszámítva (sorrend mentése)
Az automatikus vezérlés az 1.02-vel megegyező feltételekkel működik. (10mp várakozás és ''tétlenség'')
Aki megnézi a konfig fájlt, miután el lett mentve egy sorrend, láthatja, hogy nem ördöngősség szerkeszteni, tehát akár kézzel is beírható a sorrend, és a programot külön könyvtárakban külön konfig fájlokkal etetve + ütemezéssel párosítva tetszőleges számú topik tetszőleges időben feluppolható automatikusan.
A sorrend esetleges kézi szerkesztésénél fontos, hogy csak és kizárólag a harmadik sorba kerülhet a sorrend(első kettő a user/pass), csak számot (topikid) tartalmazhat, szóközökkel van elválasztva, és az utolsó id után is áll szóköz, ha ezeknek nem felel meg a konfigfájl, az kivételeket vagy hibás működést fog okozni.
Minden eshetőségre, hibalehetősére továbbra sincs felkészítve a program, tesztelni is keveset tudtam, mert hamar elfogytak az upjaim, de ha rendeltetésszerűen használod, akkor jónak kell lennie. Ha hibát találtok, szóljatok.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Készül az új, automaitkusan sorrendre uppoló, és ezt megjegyző verzió, nem felejtettem el, csak pár dolgot át kellett tervezni, és ez a kis feature erőteljesen megnövelte a kódot. (első közelítésben 1,5 szeresre)
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Persze, én is ezt mondom, a formátuma, mérete rendben, transparent is, csak kicsiben picit csúnyább minta favicon, és nagyban sem az igazi. De ez már lehet az ico formátum limitációja. Mindegy, nincs jelentősége, csak egy ikon.
-
Lortech
addikt
Én nem tehetek róla. Nem én hoztam fel a témát (nem mozgat a dolog, hogy ki mit uppolgat), nem súgtalak be senkinek. Vsz. olvasta a témát egy moderátor és lekapta.
Viszont azt tudom mondani, hogy az alapelvek rád is vonatkoznak, egy terméknek egy apróhirdetés, mégha több kategóriába belefér a termék, akkor is. Vagy esetleg azt tudnám elfogadni, hogyha már két kategóriában is szerepel ugyanaz, akkor napi 1-1 UP max, de gondolom nem így történt. Mindegy, ez itt off. -
Lortech
addikt
Új alfa változat itt: [link]
-proxy támogatás: internet explorer beállításait veszi alapul, socks proxyval nem megy.
-automatikus uppolás, 10 másodperc után, feltéve, hogy volt már megjegyzett user/pass, valamint sikerült a belépés, és az illető nem kezdeményez belépést a belépés gombbal, vagy nem kezd el gépelni a user/pass szövegdobozba, vagy nem nyom a form üres területére.
-egy két hibajavítás, +hibakezelés
-sorrend megjegyzés egyelőre nincs, mert mindjárt süt a nap, még azelőtt le kéne feküdni.
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valóban, arra nem is gondoltam, hogy ikonként nem néz ki valami jól a pici favicon, mert nagyítani kell, és pixeles lesz. Amit te találtál, az kicsiben (programablak bal felső sarkában) picit rosszabbul néz ki, nagyban (asztali parancsikon méretben) picit jobban, de még ez sem az igazi. Egy olyan kéne, mint ami a teszteknél van, csak a tetszett és ajánlott feliratok nélkül (amit lekicsinyítenék 48*48 körülire), de ilyet nem találok sehol egyelőre, pedig mintha láttam volna már valahol. Ja és mindez transparent ico formátumban.
-
Winner_hun
félisten
[link]
Ez ikonnak? -
1010
őstag
köszi ez zsenális nagyszerű

-
Lortech
addikt
Igen, ez sok kérdést felvet. Esetleg parancssori paraméterként meg lehetne adni sorrendet, vagy a konfigfájlban, de ez is igen sok újabb kérdést, hibalehetőséget felvet, amiket kezelni kéne. Sorrendet tárolni, konkrét topikokkal összekapcsolni, és ezt guin megjeleníteni mint beállítás, az nagy macera.
Az is eszembe jutott, hogy induláskor várna 10mp-et (vagy amennyit gondoltok), és ha nem történik semmi, akkor uppol, vagy esetleg itt is parancssori paraméterként meg lehetne adni az ütemezésnél egy kapcsolót, amitől automatikusan belép és uppol egyet. Sorrend itt sem megoldott. Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy azt a sorrendet megjegyzi a konfigfájlban, ami legutóbb volt, és azt használja, de az megint problémás, hogy ez korrektül működjön, mert ha közben ph! felületen töröltél topikot, akkor bukhat a sorrend stb. De ha ilyen apróságoktól eltekintünk, akkor megoldható.
szerk: no azt hiszem ez lesz megvalósítva: előző sorrendet menti mindig, induláskor beolvassa a sorrendet ha van (pici ellenőrzés, topikok száma stimmel stb), meg vár 30 másodpercet mondjuk, és csak utána uppol automatikusan, ha addig hozzányúlnak akkor meg kézi vezérlés. No meg proxyt bele kell varázsolni még, azt is menteni, hogy ne kelljen belepiszkálni, esetleg permanensen automatikusan az IE beállításokat használni, és akkor menteni se kell, meg nem kell külön beállítás és gui változtatás sem. (viszont ez olyanoknak gondot okozhat, akik IE-re használnak proxyt, de a programot nem a proxyn keresztül akarják használni, van ilyen? )
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
na igen, de ha belép, uppol és bezárul, akkor nem fogod tudni megadni az uppolás sorrendjét, amit már sikerült leprogramoznod, szoval egy fontos funkcio veszne kárba

a windowsos ütemezésre én is gondoltam, de ha csak elindul magátol az nem ér semmit, mert nem uppol
ezért vetettem fel neked a témát. ez a windowsos ütemezés ugy lenne igazán jo, ha az uppolás sorrendjét is el lehetne menteni (amire feltételezem nincs lehetöség, mert mindig ugy történik a bejelentkezés, mintha egyedi topikok lennének és a program sosem látta volna öket). esetleg ha ki lehetne kapcsolni az ''automatikus uppolás'' funkciot, akkor minden meg lenne oldva 
tehát mint te is mondtad amikor a user elmegy vagy nem ér rá, a windowson keresztül elindul a program ütemezett alkalmazásként és automatikusan uppol, szemben azzal, amikor a felhasználo otthon van és az automatikus uppolás nincs bekapcsolva. ennek az opcionak viszont már akkor állithatonak kell lennie, amikor még nincs bejelentkezve az illetö, nehogy elkezdjen uppolni a program mert akkor ugye nem is lehet leállitani
viszont az uppolás orrendjének kérdése ebben az esetben sem tisztázott... -
Lortech
addikt
Az időzítőt meg lehet oldani, ahogy azt is, hogy ne kelljen hozzányúlni ha már egyszer belépett vele az illető, hanem mondjuk automatikusan végiguppolja a topikokat. Csak ehhez át kéne tervezgetni a GUI-t, majd kitalálok valamit.
Az ütemezést is meg tudom csinálni szerintem (hogy automatikusan elinduljon a program valamikor), de annak már ott van a windowsos változata, az ütemezett feladatok és az ''at''. Erre felesleges lenne egy új változatot ráhúzni véleményem szerint, mert én is csak a windows szolgáltatásain keresztül tudnám megoldani (vagy állandóan futnia kéne a programnak), ami felesleges meló, meg macera a korrekt menedzselése és sok-sok hibalehetőség >> tesztelés >> idő.
Én úgy képzelem inkább, hogyha be tud lépni a program (van jó mentett felhasználó és jelszó), akkor belép, uppol, aztán bezáródik, az ütemezést magát pedig a windowsos ütemezett feladatokkal állítaná be magának mindenki.
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
egy ujitásos ötletet vetnék fel...
mi lenne, ha beszerelnél egy idözitöt a programba? igy ha estére el is megy az illetö és akármilyen okbol bekapcsolva hagyja a gépét, akkor az uppolás még mindig lehetséges?
vagy csak egyszerüen azért, hogy szinte egyáltalán ne is kelljen vele foglalkozni 
mod: most esett le, hogy ehhez a programnak is folyamatosan kellene futnia és ez nagyon megcsavarná a témát, vagy meg lehet oldani registry modon ütemezett feladatként?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Igen, ez a kellemetlenség nem kiküszöbölhető, mivel másik sessiont indít a szerver amikor beléptet a program, és az aktuálisan bejelentkezettet (a böngészőben) meg ledobja.
A program maga gyors, de a PH! válaszára sokat kell várni, mivel sok lekérést végig kell zongorázni, mire lejön az apróhirdetés lista, és az upok száma.
Másikra: Ősember kérte a segítséget itt: [link], előtte meg a másikban.
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
felfedem magam

lényegtelen kinél merült fel, a kivitelezés a lényeg
-
DeusHun
őstag
Teszteltem, müxik!
Jelentés: kicsit lassú de stabil. Ha azzal beloggolok kidob a firefox a fórumról. -
Lortech
addikt
Legyen? Megoldható, beleterveztem a támogatást, csak be kell kötni.
szerk: viszont csak http proxy lesz, socks az nagy szivattyú lenne, vagy esetleg úgy, hogy az Internet explorer beállításait veszi alapul, úgy mehet a socks is elvileg.
djtoomi: olvasd el a kihúzott részt!
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Az egyik kolléga (majd ő felfedi magát, ha úgy gondolja) felmerült igényére válaszként írtam a Prohardverre egy apróhirdetés felhozás automatizáló programot. Azoknak lehet segítség, akiknek sok apróhirdetésük van, és mellé még lusták is. Számomra ujjgyakorlat, mintegy gyakorlás volt inkább, nem mint komoly, ''értelmes'' projekt. De ha már elkészült, hátha néhányan hasznát veszik, ezért közzéteszem.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amiket megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Egyébként adja magát a használata.
Az alkalmazás .NET Frameworkot 2-t igényel: [link]
Nem kell megijedni tőle, nem harap.
Ha nem indul el az alkalmazás, akkor nagy valószínűséggel a .NET Framework egy megfelelő verziójának hiánya a probléma!
Írtam, hogy megjegyzi a jelszót (a legutóbbi sikeres belépését), ezt a jelszót és felhasználónevet a -program futtatásának helyén létrehozott- config.txt fájlban helyezi el, tartalmát egy egyszerű visszakódolható algoritmussal kódolja be. Ezt jó szem előtt tartani, mert a konfig fájl kiadása gyakorlatilag az accountunk kiadása. Azért van szükség a visszafejthető kódolásra, mert a prohardverre kódolatlanul kell küldeni a jelszót bejelentkezéshez, így ahhoz, hogy a program el tudja küldeni, vissza kell kódolnia.
Fontos megjegyezni : a program NEM a rendszer kijátszására szolgál, továbbra is csak napi két hirdetés-felhozásra van lehetőség.
-1.0-s verziójú alapváltozat itt: [link]
-A #37-ben lévő 1.02a-t eltávolítottam a szerverről.
-Az 1.03b verziójú automatizált változat itt: : [link]
Az újabb verziót érintő módosítások:
-proxy támogatás: internet explorer beállításait veszi alapul, socks proxyval nem megy.
-automatikus uppolás, 10 másodperc után, feltéve, hogy volt már megjegyzett user/pass, valamint sikerült a belépés, és az illető nem kezdeményez belépést a belépés gombbal, vagy nem kezd el gépelni a user/pass szövegdobozba, vagy nem nyom a form üres területére.
-kézi uppoláskor elmenti a használt sorrendet( illetve a topikok id-jének sorrendjét), tehát ha megszűnik a hirdetés, akkor sincs gond, nem fog mást uppolni a felborult sorrend miatt, a config.txt-be menti ezt is.
-ha belépéskor van elmentve sorrend, ezt érzékeli, és automatikus mód esetén uppolni fogja ezen topikokat beavatkozás nélkül a beolvasott sorrendben. A sorrend nem feltétlenül kell tartalmazza az összes apródat, csak az szerepel a sorrendben, ami ki lett jelölve a sorrend mentésekori uppoláskor, így upolva sem lesz mind, csak amely topikok el lettek tárolva.
-ha nincs elmentve sorrend, és automatikusan futtatod, nem pedig kézzel, akkor minden topikot automatikusan uppol!
-A kézi vezérlést nem érinti a mentett sorrend, azaz nem a legutóbbi beállított sorrend fog megjelenni a listán
Ha megnézed a konfig fájlt, miután el lett mentve egy sorrend, látható, hogy nem ördöngősség szerkeszteni, tehát akár kézzel is beírható a sorrend, és a programot külön könyvtárakban külön konfig fájlokkal etetve + ütemezéssel párosítva tetszőleges számú topik tetszőleges időben feluppolható automatikusan.
A sorrend esetleges kézi szerkesztésénél fontos, hogy csak és kizárólag a harmadik sorba kerülhet a sorrend(első kettő a user/pass), csak számot (topikid) tartalmazhat, szóközökkel van elválasztva, és az utolsó id után is áll szóköz, ha ezeknek nem felel meg a konfigfájl, az kivételeket vagy hibás működést fog okozni.
Hibák lehetnek a programban, sőt biztosan vannak is, mert a problémát nehézkes elegánsan és biztosan leprogramozni, valamint a tesztelés is igen körülményes, mivel nincs több felhasználóm, és elegenedő apróhirdetésem sem.
Ha valaki hibát jelez, igyekszem kijavítani. A programot nem igazán akarom továbbfejleszteni, de jó ötleteket szívesen veszek, esetleg egyéb PH! fórummal kapcsolatos alkalmazásokra is.
Ha nem világos valami a működéssel kapcsolatban, szívesen elmondom.
A programot mindenki kizárólag saját felelősségére használja!
Frissítve: 2007.07.20.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ha én most belépek a programba és megadok eki egy uj sorrendet, akkor semmi sem történik, a régivel fog bejelentkezni
szal érted? 
A programban a lista időrendben növekvő sorrendben van (és így is menti el), azaz ha előrébb (feljebb) van egy topik, akkor hamarabb uppolja. A fórumban viszont csökkenőbe szokás rendezni a hirdetéseket, így a legelőször uppolt topikod lesz legalul.

sokat fogom használni 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
holnap én is már ezt a verziot fogom használni