Aktív témák

• Ősember

őstag

válasz Lortech #23 üzenetére

na igen, de ha belép, uppol és bezárul, akkor nem fogod tudni megadni az uppolás sorrendjét, amit már sikerült leprogramoznod, szoval egy fontos funkcio veszne kárba :)
    a windowsos ütemezésre én is gondoltam, de ha csak elindul magátol az nem ér semmit, mert nem uppol :D ezért vetettem fel neked a témát. ez a windowsos ütemezés ugy lenne igazán jo, ha az uppolás sorrendjét is el lehetne menteni (amire feltételezem nincs lehetöség, mert mindig ugy történik a bejelentkezés, mintha egyedi topikok lennének és a program sosem látta volna öket). esetleg ha ki lehetne kapcsolni az ''automatikus uppolás'' funkciot, akkor minden meg lenne oldva ;)
    tehát mint te is mondtad amikor a user elmegy vagy nem ér rá, a windowson keresztül elindul a program ütemezett alkalmazásként és automatikusan uppol, szemben azzal, amikor a felhasználo otthon van és az automatikus uppolás nincs bekapcsolva. ennek az opcionak viszont már akkor állithatonak kell lennie, amikor még nincs bejelentkezve az illetö, nehogy elkezdjen uppolni a program mert akkor ugye nem is lehet leállitani :))
    viszont az uppolás orrendjének kérdése ebben az esetben sem tisztázott...

Aktív témák