- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Köszi a címmódosítást.
Amint láthatjátok az új címet, készítettem egy új alkalmazást, ami a privátok kezelését hivatott egy picit megkönnyíteni.
Lényege, hogy bejelentkezhetsz a ph-s accountoddal a programmal a szerverbe, és le tudod menteni a privátokat a gépre a mentés gombbal. Egy xml fájlba menti az üzeneteket, amit egy xsl is kiegészít, így böngészőben is megjeleníthető a tartalom.
A program másik fő része a keresés gomb alatt található. Itt lehet tallózni, keresni, szűrni privátok között, megjeleníthető a tartalmuk, és a szerverrel le lehet őket törölni.
Az xml fájlbanA letöltendő zip fájlban található a program és egy readme.txt fájl, amelyben megtalálhatóak a legfontosabb információk, mindenképp olvasd el, ha a program használatára adod a fejed. A readme.txt részletesebb infókat is tartalmaz.
Ebből legfontosabb talán kiemelni, hogy a program az upperhez hasonlóan .NET framework 2.0-t igényel, valamint a prohardveres fórumbeállításoknál a fórumhozzászólások valamint a fórumtémák blokkmérete 50-re kell legyen állítva, egyébként nem működik jól a program a PH! motor adottságaiból fakadóan.
Letöltés innen:
ph! privikezelő 0.17aMég viszonylag korai stádiumban van, látszik a verziószámból. Tehát csak ésszel.
A program használatából eredő bárminemű kárért nem vállalok felelősséget.
ps: köszönet a tesztelőknek, mint Winner_hun, Thrawn, Viktor0610, venember83, Xpod, Télapó

szerk: link javítva.
-
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szivesen. PPC változatot (is?) használod ?
-
Nagyon szuper a program, bőszen hasaználom, mikor van aktuális hirdetésem!

Köszönjük a fáradozást!!!
-
Lortech
addikt
Találtam egy ilyet: .NET Compact Framework for Symbian OS

-
Lortech
addikt
A hatalmas érdeklődésre (én
) való tekintettel elkészítettem a Pocket PC / Windows Mobile 5 változatát a programnak.
Továbbra is .NET alapú, tehát .NET Compact Framework kell hozzá (nálam 2.0 van, azon ment a build).A PC változathoz képest természetesen kisebb tudású, már csak a GUI miatt is:
-auto up nincs
-rendezés, topikmentés, sorrendmentés nincs
-proxy támogatás nincs
-hiba és tranzakciókezelés nagyon minimálisRendes cab setup állomány, tehát telepíthető és normálisan eltávolítható.
-
-
Ősember
őstag
hello
szerintem egyedi hiba és nem is az uppoloval van gond
de azért leirom hátha tudsz megoldást...
szoval amikor rákattintok a bejelentkezés gombra semmi sem történik. abszolut semmi. annyiszor nyomo mmeg ahányszor jol esik.
belépés gondom van még a cib oldalán is, ott is csak rákattintok a belentkezés gombra (a program természeténél fogva itt csak tölt tölt tölt és tölt, de semmi bejelentkezés)...
gondoltam tüzfal, kikapcsoltam a nod32-t és a cib ment, de az uppolo még mindig nem.
esetleg van tipped hol keressem a hiba forrását?
elöre is köszi 
up, mert enélkül megáll a biznisz

-
Lortech
addikt
válasz
Satrafuckar
üzenetére
Nekem megy gond nélkül.
Kaptam egy hibajelentést, ami valószínűleg tőled származik. A hiba és a megoldás megtalálásához további infókra van szükség. Ha ráérsz / van kedved, akkor felveszlek msnre és kérdezősködök, adok debug verziót. -
Atomixx
aktív tag
király a prog

-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen.
-
Lortech
addikt
-apróbb módosítások, pl státusz kiírások, hibakezelés, kód minőségének javítása.
Hálózati hiba esetén kivettem a hibaküldés lehetőségét, mert ez nem a program hibája, ezzel nem tudok mit kezdeni. Más hibajelentés nem érkezett. -
mandras81
senior tag
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Már úgy állítottam be alapból, szóval nem azzal van a bibi.
Más megoldás esetleg?
Megvan a megoldás! Ott volt, ahol mondtad, csak én időrendben/csökkenő-n voltam, de nem az utolsó up szerint/csökkenő-n!
Szóval, most is a felhasználóban volt a hiba, nem a rendszerben!

Köszi a segítséget!

-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy hiába működik jól a progi, frissíti az uppolásokat is, viszont ténylegesen nem uppolódnak a hirdetések.
Ahogy elnézem, a progi nélkül sem uppolódnak a hirdetéseim, szóval nem itt van a gond.
Valamelyikőtök tapasztaltm más hasonlót?
-
Ősember
őstag
szerintem abszolut nem fontos és mint hallhattuk Lortechtöl terheli a szervert, amit nem kellene feleslegesen. az a helyzet, hogy az elsö apros oldal után meglátásom szerint nem sokan keresik fel a második oldalt
és amennyiben ez igaz, elég ha az aprod lekerül az elsö oldalrol már uppolhatnád is 
-
Lortech
addikt
És ugyanúgy .NET keretrendszer hiba. (...)
szerk: mármint a .NET hiánya. Ha ennyiből nem világos, akkor lásd első hozzászólás
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Upok számának frissítése akkor van nyilván, miután már felupolta a kijelölt topikokat. Nem előtte.
Majd bővítem ezeket a kiírásokat, eddig csak kb össze lett dobva.
-
Winner_hun
félisten
Upok számának frissítése.
Én vártam, hogy mi lesz, aztán nézem a hirdetést, már fent is van. Esetleg egy Upok számának frissítése megtörtént-re ki lehetne bővíteni az utolsó bejegyzést
-
Lortech
addikt
Ezt a működést melós leprogramozni, nem beszélve a GUI vonzatáról.
Egyébként az igényeid nagy részét meg lehet oldani a program jelenlegi változatával is.Pl:
3 hirdetés -> 3 példányt kell csinálni a programból külön-külön könyvtárakba.
Elindítod az egyik példányt, bepipálod az autoup módot, majd beírod a nevet és jelszót és belépés gomb. Ha sikeresen beléptetett, akkor elmenti ezt a jelszót és felhasználónevet a config.txt-be. Bemásolod az előbb futtatott példány config.txt-jét a másik két programpéldány könyvtárába. Ekkor lett 3 példányod a megfelelő jelszóval, autoup-ra élesítve.
Ezután mindhárom prorgramban külön-külön bepipálod a kívánt apróhirdetést és elmented a sorrendet a kis mentés ikonnal.
Ezután annyi a teendő, hogy a windows ütemezőjével (ütemezett feladatok), ütemezed a példányokat a megfelelő időpontokra.Ha emlékezetem nem csal, egyszer már felvetetted ezt az igényedet, és én részben erre válaszul találtam ki így ezt a jelenlegi módszert (autoup mód), mert ez viszonylag könnyen megvalósítható volt és nem bonyolította el a programot.
Persze ez kevésbé kényelmes, mint egy klikk-klikk módszer, és az sem megoldott, ha az adott időpontban nem ment a gép, akkor is klikkeljen, ha később be lett kapcsolva.Kérdésedre válaszolva, viszonylag bonyolult. Átgondolással, megfelelő teszteléssel együtt saccra alaphangon 5 óra. Átgondolom, és meglátom még.
-
Gh0sT
addikt
Jöttem ismét, mert nagyon jó a program, főleg az új aprós rendszerben veszem nagy segítségét.
Kérdés: mennyire bonyolult megoldani az alábbit?
Naponta két UP engedélyezett. Nekem van egy olyan speciális igényem, hogy az apróimat meghatározott időben szeretném UP-olni (elsősorban azért, mert a piac minden része máskor aktívabb). Magyarul adott három hirdetés:
1: 1. UP reggel 10.00-kor, 2. UP du. 16:00-kor
2: 1. UP reggel 11:00-kor, 2. UP du. 14:30-kor
3: 1. UP délután 13:00-kor, 2. UP este 21:00-kor- a program megbújna a Tray-en, figyelné a rendszer időt és automatikusan bejelentkezne az adott időpontban a fórumra és a megfelelő topikokat felhozná
- ha nem futott az adott időpontban, akkor manuális indításnál megvizsgálná a rendszer időt, megnézné hogy megtörténtek-e az előírt UP-ok, ha pedig nem, akkor felhozná a topikokatTudom, jobb dolgod is van, mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni, azért gondoltam teszek egy próbát.

Minden elismerésem eddig!

-
Lortech
addikt
válasz
Satrafuckar
üzenetére
Örülök, ha hasznát veszed.

Ahogy látom, nem akar menni az uw, itt egy másik elérhetőség: ph_upper_r5_0.999a
-
Lortech
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
Szándékosan le van tiltva, de megoldható, ha megmondod, miért, és hogy hogyan gondoltad. Túl kicsi az ablak vagy túl sok helyet foglal?
Ha kisebbre állítod az ablakot, akkor nem látszanak a vezérlők, ha nagyobbra, akkor üres tér lenne. A vezérlők dinamikus méretezése kissé macerás. -
Konflikt
addikt
Esetleg egy ötlet: az ablak méretét lehetne változtani, ha megoldható

A konzol szerű állapotjelző jó ötlet volt, gart, és igy tovább! -
Lortech
addikt

Ha minden igaz, akkor megfejtettem a nyitját, próba:
Szabesz: #1 hsz, .NET keretrendszer legalább 2.0-s verziója szükséges a futtatáshoz.
-
Lortech
addikt
-Khaal által jelzett hiba javítva
Most hagyom ülepedni a témát, várom a hibajelentéseket, a hibaküldő funkció is be lett tesztelve.
-
Lortech
addikt
-A post up és kombóup funkciót teljesen kigyomláltam, mivel a RIOS5 topikjában azt olvastam, hogy a régifajta uppolási mód immár nem támogatott a PH!-n. Nem is lenne értelme foglalkozni a funkcióval, mivel nem lehet utolsó hozzászólás szerint rendezni az aprókat.
-csináltam egy státuszbárt, hogy legyen valami visszajelzés -
Lortech
addikt
-ha hiba történt, elküldhetőek nekem az adatok (személyes adatokat, jelszót, fehasználónevet, topikokat természetesen nem küld). A hibaadatok szolgáltatása opcionális, nem automatikus (rákérdez küldés előtt)
-post up funkciót megcsináltam, ékezetek továbbra is kerülendők.
-sima uppolást finomítottam
-sok apró javítás
-kombó up gomb egyelőre letiltva, alacsony prioritású -
Lortech
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Milyen linkek és mihez képest ugyanazok?
Khaal: ki lesz majd javítva, csak meg kell találni a hibát, ennyiből meg nem lehet, kellenek pontos infók. Azt hiszem, beépítek majd valami hibaküldő rutint, hogy a szükséges infók hiba esetén eljussanak hozzám.
-
Khaal
őstag
Letöltöttem, kipróbáltam, de belépéskor hibaüzenetet kapok

-
Lortech
addikt
-Teljesen nulláról újra lett írva a Rios5 miatt.
-Mivel "csak" 1x órán át írtam és 1000 kódsor felett van, még erősen kezdetleges a kód minősége
-gyak nulla hibakezelés
-kombóup nincs behegesztve
-up hsz küldésnél az ékezeteket nem kezeli jól
-kifejezetten csak tesztelésre, jelzés szinten tettem közzé
-több a bug mint a feature
-saját felelősségre -
Ősember
őstag
légyszi légyszi legyen ujra uppolo

-
Lortech
addikt
"Természetesen" nem működik, mivel a kimenet is megváltozott, meg a "linkek" is.
Gyakorlatilag nulláról át kellesz nézni / írni az egész alkalmazást. De jelenleg nincs még "saját apróhirdetéseim" lista sem, tehát hozzá sem tudok kezdeni (de már reklamáltak sokan érte, talán lesz ilyen az új fórummotorban is) . Nem beszélve arról, hogy a todo listám lassan túlcsordul.
-
KrAt
veterán
Na vajh' műxik R5-el?

-
Satrafuckar
tag
ahogy irtad... uj rendszer, nemmüködik...
és én csak most találtam meeg!
remélem lesz uj verzio, mert ez nagyon nagyon hasznos cucc lenne... -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Miért van hogy ha uppolok, de marad a régi helyén a hírdetésem? Nem hozza előre.
Köszi! -
Konflikt
addikt
Zsír kis program, grat

-
Lortech
addikt
Bár még nincs üzemben az új fórummotor, jelenleg nem listázza ki a ph az apróhirdetéseket, ezért a program működésképtelen. Nem tudom tesztelni apróhirdetés hiányában, de elvileg hibát jelez, hogy hálózati hiba történt vagy nincs apróhirdetés. Ezzel a problémával nem tudok mit kezdeni, mert nincs más épkézláb mód arra, hogy a felhasználóhoz tartozó apróhirdetések listáját összegyűjtsem. //Adatbázis fenntartása nem épkézláb megoldás.//
Panthert megkérdeztem, de nem árult el a kérdéssel kapcsolatban semmi érdemlegeset, mert még titok.
Ha így marad a helyzet, akkor ennyi volt, mehet a süllyesztőbe a topik.
De remélem, hogy lesz valami új feature, ami az upolást egyszerűsíti, csoportosítja. Vagy ha nem, akkor legalább a program futásához szükséges listát visszaállítják, ezt is kérdeztem / kértem.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Mint kiderült, a probléma az, hogy legfeljebb 10 hirdetést listáz ki a ph! a ''saját hirdetéseim'' résznél. A program pedig innen szedi össze a hirdetéseket. Lapozni sem lehet, mindig csak a 10 legutóbb uppolt topikot mutatja. Az alkalmazás egyébként azt is csinálja, amit kell, de ezzel nem tud mit kezdeni.
Az új fórummotor életbe lépése után visszatérek a kérdésre, addig felesleges ezzel foglalkozni, mert az is lehet, hogy nem is lesz szükség a programra.
Tehát jelen helyzet szerint legfeljebb 10 topikot képes uppolni a program.
[Szerkesztve] -
-Nemtom-
őstag
nálam vmiért nem müködik teljesen jól a prog.
14 hirdetésem van, de csak 10-et talál meg
-
Lortech
addikt
A hírek szerint [link] a hétvégén üzembe áll a PH! új fórummotorja, ezért elég valószínű, hogy ezután nem fog működni az alkalmazás. Ha majd aktuális lesz, megvizsgálom a kérdést, és ha szükséges, csinálok új verziót.
-
S.Feri
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Semmit, csk ruinból mint aki ismeri a progit nyomtam is rá. Aztán rájöttem, hogy szöveget is ír. nem olvastam el lőtte a topikot.
-
Lortech
addikt
Az új 1.05 verzió letölthető innen: [link]
Változások:
-Egy külön up.txt-be (azért nem a config.txt-be, mert nekem így sokkal egyszerűbb volt, nektek meg gyak. mindegy) menti az UP szövegét, ha megnyomod az up szövege melletti kis mentés ikont. Következő indításkor már az előbb mentett szöveg lesz benne. -
poffsoft
veterán
Köszi az uppert, teccik

-
Lortech
addikt
szoval akkor amikor megnyitom a programot olyan sorrendben hozza be a topikokat amilyen sorredben legutoljára uppoltam öket, igaz?...
NEM!
Az a sorrend automatikus működésre vonatkozik, feltételezem, ha belépsz kézzel, akkor be tudsz állítani sorrendet. /ha visszanézed, hosszasan taglaltam ezt, amikor beépítettem a funckiót/
A sorrend mentése arra való, hogy mentsd a sorrendet az automatikus módhoz.
Én mindent értek!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asztali PC , i3 13100F , RTX 2060 Super , 16GB RAM , 512GB NVME
- Sapphire Radeon RX Vega 56 8 GB PCI-E Videokártya
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már egy ideje gondolkodtam ezen!Sajna csak most láttam meg a topikot!
elöre is köszi