- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Igen, remény mindig van és nem adom fel. Belül még reménykedem
Bízom a mekiben, érzésem szerint ez zsinórban a 2. olyan hétvége volt amikor övék volt a legjobb autó plusz pilóta csomag. Hamilton igazán nem tehetett a 10. rajthelyéről, vagyis reálisan minimum 2. lett volna. A versenyt meg sztem megnyerte volna. Button viszont nem nagyon tud előzni sajnos. Nekem nincs vesztenivalóm (igazán), míg nektek azért továbbra is necces leváltani a Red Bullról. Addig van még sanszom, amíg a Mekit is be nem tudjátok tenni a RBR melléUtána már nagyon nagy a baj...
Amúgy még mindig sokkal jobban állnék, ha anno Sutil és Perez nem ütköznek. Az sokba került nekem. Amikor mekire váltottam, nem vártam azt, hogy több pontot hoznak majd a Red Bullnál. De erősebb mellékkomponenseimben bíztam és cserben hagytak.
Persze az évad során mindenkinek van pechje, kisebb-nagyobb, szóval that's life.
The game is not over yet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Router gondok
- Stellar Blade
- Autóhifi
- Viccrovat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged