- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Lehet én vagyok a maradi, de nem látom át mit csinál és miért jó pontosan az AutoDL. De ha én tudok élni nélküle, szerintem egy apró kompromisszumot megér
Egyébként igen, elég lehet. Nálam a szerverben van egy 4 portos gigabit intel kártya. Annak a 0. portja a WAN, 1. a LAN, a másik kettő egyelőre üres, valamint az alaplapi port lett beállítva az ESXI Management port-nak. Jobb szeretem ha fizikai porton van
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Nos ez egy egész pici részben pfSense csak, de mindenképp segítek
pfSense-nek esxi-ben elég adni 1vCPU-t és 512MB RAM-ot
A helyedben torrent klienst és plexet egy kalap alá vennék egy CentOS7 alá. A feladatot tökéletesen ellátja, mégse eszik annyi erőforrást, mint a windows. Nálam a CentOS-en Transmission fut torrentnek, mellette samba, plex. Sőt, a torrent alá 3 disk-et rendeltem LVM-mel összeházasítva
Szóval elméleti síkon elég, de azért nézd meg az ESXI oldalán, hogy a processzor támogatott-e, mert egy ilyen hibába teszelés során belefutottam. Amihez nincs natív támogatás arra nem hajlandó hákolás nélkül felmenni az esxi
Ja és nagyon fontos, hogy legyen legalább két gigabit-es portod, egy a WAN-nak és egy a LAN-nak, ami akár mehet egy fizikai switch-be. Viszont éles tapasztalatom még nincs a pfSense-zel digi szempontjából a PPPoE miatt, de tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Ford topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest