- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Lehet én vagyok a maradi, de nem látom át mit csinál és miért jó pontosan az AutoDL. De ha én tudok élni nélküle, szerintem egy apró kompromisszumot megér
Egyébként igen, elég lehet. Nálam a szerverben van egy 4 portos gigabit intel kártya. Annak a 0. portja a WAN, 1. a LAN, a másik kettő egyelőre üres, valamint az alaplapi port lett beállítva az ESXI Management port-nak. Jobb szeretem ha fizikai porton van
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Nos ez egy egész pici részben pfSense csak, de mindenképp segítek
pfSense-nek esxi-ben elég adni 1vCPU-t és 512MB RAM-ot
A helyedben torrent klienst és plexet egy kalap alá vennék egy CentOS7 alá. A feladatot tökéletesen ellátja, mégse eszik annyi erőforrást, mint a windows. Nálam a CentOS-en Transmission fut torrentnek, mellette samba, plex. Sőt, a torrent alá 3 disk-et rendeltem LVM-mel összeházasítva
Szóval elméleti síkon elég, de azért nézd meg az ESXI oldalán, hogy a processzor támogatott-e, mert egy ilyen hibába teszelés során belefutottam. Amihez nincs natív támogatás arra nem hajlandó hákolás nélkül felmenni az esxi
Ja és nagyon fontos, hogy legyen legalább két gigabit-es portod, egy a WAN-nak és egy a LAN-nak, ami akár mehet egy fizikai switch-be. Viszont éles tapasztalatom még nincs a pfSense-zel digi szempontjából a PPPoE miatt, de tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest