- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Itt tudsz tájékozódni: [link]
Attól függ melyik PCIE generáció, hogy mennyit bír. A Gen3 x1 8Gbps, a gyakorlatban valszeg 6Gbps körül van, legalábbis annyit mértem a Gen2 x2-vel. Fontos még, hogy elvileg ezt oda-vissza tudja, tehát egyszerre mehet 6Gbps letöltés és feltöltés a hálókártyával, ha csak ez limitálja.Amúgy nem tudom, hogy miért kellett annak idején ezt a bit-bájt hülyeséget kitalálni. Simán bitben kellene mérni mindent, és akkor nem zavarná össze az embereket. A gyakorlati alkalmazások szempontjából teljesen mindegy, hogy azt mondom 120GB-os SSD vagy 1 terabites SSD.
-
Az a furcsa, hogy az én 4 jaguar magos routerem könnyen kezeli a gyors letöltést is. Diginél a héten kaptam le egy majdnem 100 GB állományt, az elején csatlakoztam, és 500/200-as tempóban ment, úgy hogy mellette böngésztem és netes rádiót használtam. A proci terhelés a routeren néha felment 60%-ra, de jellemzően 25-30% körül volt. Modjuk nem tudom mire töltesz le, nálam 4 lemezes zfs raid a cél meghajtó.
-
Multibit
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest