Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
Lol. Az ET sosem akar meghalni úgy látszik. Én nem értem, hogy nálam mi a gond vele, de mióta UPC van, kb. 10 éve, azóta játszhatatlan. Mintha az ISP-k közötti kommunikációt bufferelnék, és egy mega packetben menne el az upload. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mindegy mennyire jól célzok, a lövések fele mellé megy, és a gránátok is késve robbannak. A downloaddal is lehet valami hasonló ugyanígy, mert később jelennek meg a fegyverek és emberek, mint kellene. [link] [link] Igazából 10 évig nyomoztam már ez után, mert profi szinten toltam az ET-t az előző net szolgáltatóval, és ez a net csak publicra jó, oda is csak az elmegy kategória. Mástól is hallottam már hasonlót Spanyolországból és Máltáról, nekik pl a német, belga, svéd szerverekre ugyanilyen a net. Nekem egy héten egyszer megjavul fél órára, akkor olyan, mint régen volt. Én digis szervernél is ugyanezt tapasztalom botok ellen is, nem csak külföldi szervereken. Szerintetek elképzelhető, hogy egy saját routerrel jobb lesz, vagy tényleg nincs erre semmilyen megoldás?
Amúgy az ET-vel és ilyen játékokkal érdemes vigyázni, mert simán feltörhető a szerver és a kliens is. Érdemes valahogy sandboxolni ezeket.
-
Melorin
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Én már rég feladtam az ilyen portonkénti szűréses traffic shapinget, sosem működött rendesen. Helyette inkább ezt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Glorious Model O 2 Wireless fekete
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő