- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozgóképen a második trifold
- Android dual SIM okostelefonok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver #781 üzenetére
Lol. Az ET sosem akar meghalni úgy látszik. Én nem értem, hogy nálam mi a gond vele, de mióta UPC van, kb. 10 éve, azóta játszhatatlan. Mintha az ISP-k közötti kommunikációt bufferelnék, és egy mega packetben menne el az upload. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mindegy mennyire jól célzok, a lövések fele mellé megy, és a gránátok is késve robbannak. A downloaddal is lehet valami hasonló ugyanígy, mert később jelennek meg a fegyverek és emberek, mint kellene. [link] [link] Igazából 10 évig nyomoztam már ez után, mert profi szinten toltam az ET-t az előző net szolgáltatóval, és ez a net csak publicra jó, oda is csak az elmegy kategória. Mástól is hallottam már hasonlót Spanyolországból és Máltáról, nekik pl a német, belga, svéd szerverekre ugyanilyen a net. Nekem egy héten egyszer megjavul fél órára, akkor olyan, mint régen volt. Én digis szervernél is ugyanezt tapasztalom botok ellen is, nem csak külföldi szervereken. Szerintetek elképzelhető, hogy egy saját routerrel jobb lesz, vagy tényleg nincs erre semmilyen megoldás?
Amúgy az ET-vel és ilyen játékokkal érdemes vigyázni, mert simán feltörhető a szerver és a kliens is. Érdemes valahogy sandboxolni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ip 5 Multimédiás "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Brutál i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest