- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Jó, beraktam a TC-t és a CB-t is AP-nek, az Ubee meg lett a modem és router kikapcsolt wifivel. Egyelőre itt tartok, villognak, hogy nincs rájuk dugva koax, de nem érdekel, erre most rohadtul nem akarok költeni. A következőben majd csinálok egy külön router gépet, amibe teszek SFP+-t is, hogy legyen vezetéken 10 gigabit a szerver és az asztali gépem között. Arra jó is lesz a pfsense, csak egyelőre nem tudom, hogy hardveresen mi kell ekkora sebességhez. Majd még utána olvasok.
-
inf3rno
nagyúr
Régi routert nem tudom hogyan lehetne betenni AP-nek. Az UPC-s modem és router egyben, abból maximum modem lesz. Van egy olyanom még, amit aprón vettem, szintén router + modem TC7200, de modemként valamiért nem tudott működni. Nem derült ki, hogy mi a kínja, viszont helyi hálózatot tudtam vele csinálni. Azzal esetleg tudnék kísérletezni, hogy AP-t csinálok belőle, de fogalmam sincs, hogy ez egyáltalán lehetséges e.WAN nincs rajta, csak koax kábelnek van input meg 4 LAN port. Hagyományos régi PC-t nem vennék rá használtat, mert sokat fogyaszt 24/7. A másik gondom a szünetmentes. Gondolom egy sohosnál nem annyira lehet érdekes, ha elmegy az áram, egy ilyen mini pc-nél meg esetleg károsodhat tőle a gép, plusz az ébresztést sem tudom, hogy meg lehet e oldani, ha visszajön, mert aksiról mindig van, amíg teljesen le nem merül. Nem hiszem, hogy megoldható, hogy két gépet kössek a szünetmentes USB-jére, hogy mindkettő leálljon, ha lemerül az aksi, a szervernek pedig mindenképp kell ez a feature...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest