- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethy80
friss újonc
Köszi ez már elég fogódzó. Hogy miért is/mire akarom használni? Az ügy prózai és ezért kicsit távolabbról indulok. Az új munkahelyemen a pfSensevan beállítva router tűzfal meg egyebek céljára. Mivel én ezt nem ismerem, ezért gondoltam hogy kerítek valami "egyszerű" vasat és felteszek egyet. Informatikában dolgoztam majd' 10 évig, és aztán váltottam egy más munkahelyre (ez 2017ben volt) és azóta az informatikához közöm nem volt. Nos ezalatt a 6 év alatt bozzasztó sok minden változott és újra be kell foltozzak egy hat éves szakadékot. Újra fel kell fedezzem az informatikát. Akkor még nem volt felhő meg azure meg microsoft 365, de most ez mind "berobbant az életembe" A FreeBSD-t anno 2006-van telepítettem, de hát még linux után is más volt. Az OpenBSD-vel már meg sem próbálkoztam. A FreeBSD-ről de még inkább az OpenBSD-ről már akkor is az a hír terjedt, hogy alapból "Minden ajtó és ablak zárva van benne" szuperbiztonságosak. És a FreeBSD-t sem azoknak a linux használóknak ajánlották akik egy disztribúciót amolyan "next, next, next, finish" módon telepítettek, hanem akik ismerték a komponens forrás-kódból telepítést, ne adj isten a kernel-fordítást. Kicsit elkalandoztam Szóval inkább a használatra irányuló kérdésekkel kapcsolatban keresek valami doksit. Igen ha nincs más akkor angolul akár a netgate-en is el tudom olvasni, de -bár még nem vagyok öreg- kényelmesebb vagyok már ahhoz hogy angol nyelvű doksikkal viaskodjak. Na de ha ez is az újra-tanulás része, ám legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő