Új hozzászólás Aktív témák

• hoof
    csendes tag
    válasz Breki üzenetére #282

Üdv, először is köszönöm a gyepeket! :C

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis van egy kisebb problémám a játékkal. Jópár patch és néhány óra editálgatás után úgy érzem, sikerült realisztikussá tenni a látványt, a játékmenetet és az erőviszonyokat, egy kivétellel.

Sima league-ben játszva túl kevés a gól a forduló többi meccsén: az élcsapatok max 50-ig jutnak (70-80 lenne az ideális), és a fél mezőny olyan 25-30-as gólaránnyal fejezi be a szezont, irreálisan sok a 0:0 és az 1:0.

Eddig a következő megoldási javaslatokkal találkoztam:
    - az élcsapatok assisted settings-énél a lehető legoffenzívebbre állítani a taktikát (nem hozott nagy változást)
    - team selection based on ability bekapcsolása (ez sem igazán)
    - 1.6-os editorral team sliderrel lejjebb venni a goalkeeper skilleket és feljebb a mezőnyjátékosoknál a tenacityt és az agilityt. (ebbe még nem mertem beletúrni, hátha van más mód)
    - nem tudom eldönteni, hogy számít-e a match length és a nehézségi fok a többi eredmény kikalkulálásánál, mindenesetre 5 percesen játszva mintha még több lenne a 0:0, persze ez lehet véletlen.

Nektek van egyéb ötletetek? Van valakinek hasonló észrevétele, vagy esetleg én patcheltem félre valamit?

Új hozzászólás Aktív témák