- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Üdv, próbálnám NTFS-re leformázni, illetve Win 8.1 telepítőt létrehozni a pendriveból, de nem engedi. Írási hibát ír ki mindig. Semmivel nem tudod megformázni. Exfatra meg lehet formázni, viszont úgy nem tudok telepítőt létrehozni. Az a fura, h eddig működött...Még majdnem 5 év Ipon garancia van rá, szal nem para, csak jó lenne tudni biztosra, h ez garanciális probléma e vagy sem
Talán az alábbi kép valakinek elárul vmit
Erről lenne szó.
-
Scholes9
nagyúr
Az mitől lehet, h folyamatosan azt írja a pendrivera, h írásvédett? SE leformázni nem tudom, semmit
-
Scholes9
nagyúr
Hali, remélem jó helyre írok
Ma jött meg ez a kis csöppség, hihetetlen, h milyen kicsi, még magam is meglepődtem, na mind1 pont kocsiba tökéletes lesz, ahova szántam eredetileg is
Na, de nem is ez a lényeg, hanem, h mire érdemes leformázni? exFatban van, formázzam ntfs-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest