Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Üdv, próbálnám NTFS-re leformázni, illetve Win 8.1 telepítőt létrehozni a pendriveból, de nem engedi. Írási hibát ír ki mindig. Semmivel nem tudod megformázni. Exfatra meg lehet formázni, viszont úgy nem tudok telepítőt létrehozni. Az a fura, h eddig működött...Még majdnem 5 év Ipon garancia van rá, szal nem para, csak jó lenne tudni biztosra, h ez garanciális probléma e vagy sem
Talán az alábbi kép valakinek elárul vmit 
Erről lenne szó.
-
Scholes9
nagyúr
Az mitől lehet, h folyamatosan azt írja a pendrivera, h írásvédett? SE leformázni nem tudom, semmit

-
Scholes9
nagyúr
Hali, remélem jó helyre írok
Ma jött meg ez a kis csöppség, hihetetlen, h milyen kicsi, még magam is meglepődtem, na mind1 pont kocsiba tökéletes lesz, ahova szántam eredetileg is
Na, de nem is ez a lényeg, hanem, h mire érdemes leformázni? exFatban van, formázzam ntfs-re? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán az alábbi kép valakinek elárul vmit