- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #5350 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Ha már fémházas mindenképpen, akkor ez pl. jónak számít (most elég jó az ára is)?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #5363 üzenetére
Visszatérve a kérdésre, ha már "gagyi" a termék, akkor gariztatni tudom Magyarországon is? (Mert ugye itt vettem). Olvastam itt valahol, hogy a Sandisk esetén ez megoldható, persze lehet vaklárma...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
King Unique #5362 üzenetére
Ok, értem, de na, megjött ez. 10GB-ot másoltam rá eddig, semmi melegedést nem tapasztaltam. Írtam is, hogy egy 8GB-os már van belőle évek óta hibátlanul működik. Korábban egy ilyen "óccó kínai" mp3 lejátszóban volt, napi 1-2 órás üzemre, több éve hibátlanul ment vele a lejátszás, utána kb. 1 éve egy Pi3B+-ban Volumio-val "zenélt", azóta is kutya baja.
Ehhez képest ez a "szuper" USB 3.2-es köröm Sandisk meg fél évet sem bírt. Ill. még bírja, gondlom, ha nem kell huzamosabban és sokat másolgatni rá, ill. pl. mp3-akat lejátszania több órán keresztül, de fontos file-okat nem fogok rajta tárolni az biztos.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Ciccuka #5357 üzenetére
Akkor elmondhatjuk, hog minden műanyagházas tré? Ez azért nem így van egyszerűen szerintem. A legtöbb amúgy műanyagházas. Attól még nem biztos, hogy melegedős is. Csak ezért írtad rá, hogy nem kellett volna megrendelnem, vagy valami tapasztalatra vonatkozol?
Nekem meg egy ilyen ment tönkre, igaz jó pár év után, hogy "kidugva" folyton vissza csúszik. Amúgy meg az ilyen "csúszatósok" legtöbbje szintén műanyagházas, még az is amit te betettél előszőr, szóval itt nálad valami ellenmodás van.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Ciccuka #5355 üzenetére
Most rendeltem egy ilyet (már van egy ilyenem, csak 8GB-os és fekete, eddig semmi gondom nem volt vele), remélem ezzel sem lesz gond.
(Amit te betettél az meg speciel ilyen "húzogatós", azoktól meg hosszú távon mindenkit intenék, előbb-utóbb elkopik a "húzohatója" és onnantól kínszenvedés bedugni rendesen.
Ilyen "extrém" modding-ok meg még csak eszembe sem jutnak, azért az életem fontosabb, mint ez a nyavalyás Pendrive).
Amúgy még garis, de németből rendeltem a Reichheit-tól (5.50 EUR volt akciósan, azért is "testszett"), szerinetetek lenne értelme "gariztatni"?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Ciccuka #5353 üzenetére
Ez a pici pendrive, erősen melegszik-> Ennek miért is kellen törvényszerűség szerint így lennie? Akkor minden ilyen kis "köröm" Pendrive ugyan ennyire melegszik? Nem hiszem.
(Azóta már rákerestem a Pendrive Topic-ban, hogy bizony sokan írték rá, hogy melegszik (forrósodik konkrétan), akkor az enyém sem kivétel, de miért kell épp egy Sandisk-nek ilyen SVCX-okat gyártania?)
nem javasolt intenzívebb használatra egyáltalán-> "Intenzív használat" alatt mi értünk most? Csak simán be volt dugva a Pi-ba és a Volumio-ról ment róla néha az mp3 zene lejátszás, volt hogy csak fél óráig, de olyan is hogy 2 órán keressztül. Ez szerintem nem épp amolyan "intezív" használat.
Meg amúgy mi értelme, hogy ez egy USB 3.2-es Pendrive a specifikáció szerint, de nem bírja még a 2.0-ás "általános" használatot sem?
h2testw futtatásának akkor van értelme, ha végigfut (lehetőleg hiba nélkül)-> Elküldöm neked a Prendrive-ot, aztán a te PC-d USB portjaiban úgy teszteled, ahogy akarod, mikor már másfél perc után tök forró volt a töve, ha vagy ennyire bátor...
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ezt ide is belinkelem: [link]
Szóval úgy néz ki ez a Pendrive haldoklik? Azért egy Sandisk-ről mást képzeltem volna, van még valaki itt, aki ilyen hibákat tapasztalt vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest