Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Hát őszintén megmondom, reggel 9 óta csak az ubuntut próbálom telepíteni egy másik pendrájvról....(nem majd szét baszom a win partíciót is mint jó múltkoriban)...szóval eddig az egyik pendrjvról elindul, felvillannak az előbb újraindított windows és Mozilla böngészési képei! NEM VICC! aztán valami VGA hibával végtelen ciklusba fut....penge a rendszer
... ok újra, még odáig se jut... ok másik pendrive..hát ha az a baj...bootot se tudom össze kaparni rajta...naccerű
most leszedem a 11.04-et hátha ...most őszintén? a linux meghalt a desktop kategóriában és nem megbántani akarlak, de 2005 tájékán megmondták hogy vagy változtatnak a koncepción az elvi felépítésen vagy marad minden a régiben...maradt minden a régiben, ugyan az a fostalicska rendszer maradt.Azóta se sikerült összekupálni egy normális rendszert.Persze nyitott vagyok az alternatív megoldásokra, Szóval valami más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
... ok újra, még odáig se jut... ok másik pendrive..hát ha az a baj...bootot se tudom össze kaparni rajta...naccerű