- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Hát őszintén megmondom, reggel 9 óta csak az ubuntut próbálom telepíteni egy másik pendrájvról....(nem majd szét baszom a win partíciót is mint jó múltkoriban)...szóval eddig az egyik pendrjvról elindul, felvillannak az előbb újraindított windows és Mozilla böngészési képei! NEM VICC! aztán valami VGA hibával végtelen ciklusba fut....penge a rendszer ... ok újra, még odáig se jut... ok másik pendrive..hát ha az a baj...bootot se tudom össze kaparni rajta...naccerű
most leszedem a 11.04-et hátha ...most őszintén? a linux meghalt a desktop kategóriában és nem megbántani akarlak, de 2005 tájékán megmondták hogy vagy változtatnak a koncepción az elvi felépítésen vagy marad minden a régiben...maradt minden a régiben, ugyan az a fostalicska rendszer maradt.Azóta se sikerült összekupálni egy normális rendszert.Persze nyitott vagyok az alternatív megoldásokra, Szóval valami más?
-
angyalpc2
aktív tag
Sziasztok csöppet elakadtam
Van egy pendrive-om amit egy kiállításon kaptam, Volt rajta sajtó anyag
A lényeg hogy 2 particó van rajta, az első írás védett volt (ott volt az anyag is) 100mb-os partíció, a másik része pedig kb 860 mb...ez szabadon használaható.Nagy nehezen sikerült az írásvédett partíciót írhatóvá formázhatóvá szenvedni.
De a lényeg még mindig nem sikerült, vagyis össze fűzni a 2 partíciót
Próbáltam az EaseUS partition Master 9.2.1-gyel, de ott úgy látszik mint ha két tök különböző meghajtó lenne. sehogy sem sikerül össze rakni.A vezérő csip:SM3257AA
A flash SacnDisk, érdekes hogy 8 gigásnak írja mikor csak 1 elvileg...Nézegettem ezekkel a programokkal:
SMI_SM3257ENAA_MPTool_V2.03.58_v8_K1129
ChipGenius-szalValami a "szakmában" PRO emberke elmondhatná mit kéne csinálni
Description: [F:][G:]USB-háttértár(SMI/SMI USB DISK/USB DISK)
Device Type: Mass Storage DeviceProtocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mAUSB Device ID: VID = 090C PID = 1000
Serial Number: 0000000000000006Device Vendor: SMI Corporation
Device Name: USB DISK
Device Revision: 1100Manufacturer: SMI/SMI
Product Model: USB DISK/USB DISK
Product Revision: 1100/1100Chip Vendor: SMI
Chip Part-Number: SM3257AA - ISP K0920-AATS
Flash ID Code: 45DE9482 - SanDisk - 1CE/Single Channel [MLC-8K] -> Total Capacity = 8GBTools on web: http://dl.mydigit.net/special/up/smi.html
Ötlet?
Újra kéne írni az egész vezérlőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest