Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDaM909
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Tudom, hogy az az olvasási sebesség, szerintem az SSD is limitálhatta, nagyon tele volt már és optimalizálatlan (3 évesnél is több Kingston SSDNow V300). Különben hogyan növekedett meg a sebesség?
A típus: már írtam itt, SanDisk Ultra Flair
Átmenetileg dobja meg a sebességet - igen, világos, írtam is, hogy a 2. ugyanazon fájl másolása elején volt csak nagyon gyors és utána lecsökkent folyamatosanHáát azért kicsit jobbbra számítottam, nagyon "eltitkolják" a valós, átlag rendszeri átlag / gyakorlati sebességet, szerintem azért valamennyire igaza van az előttem lévőnek, akire válaszoltam.
De mindegy, ebből is tanul az ember, amúgy tudok az Extreme Pro-ról csak az sajnos drágább is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux Mint
- iPhone topik
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs