Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Nekem is volt ilyen gondom, hogy a benti gépemen az USB 2.0 pendrive USB 1 sebességgel ment. Aztán egyszer meguntam, benéztem az eszközkezelőbe, volt egy kérdőjeles eszköz, feltelepíttettem Winnel automatice a driverét, és azóta megy 10 megával.
ON:
A gondom viszont most az, hogy idegesít, hogy ahányszor bedugom a pendriveot, feljön az ablak hogy Új kötet vagy mi, és mit akarok csinálni vele, meg megnyitja a főkönyvtárat egy ablakban. Hiába kapcsolom ki az auto notificationt, legközelebbi csatlakozáskor megint be lesz kapcsolva. Hogy lehet végleg kikapcsolni? Kalapács és hasonló módszerek nem érdekelnek (egyelőre)
MOD: Most látom, hogy a másik gondomra már írtak itt megfejtést...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest