- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
up...
-
Surda
tag
Hát mindenki ennyire kedveli az automatikus inzerciónotifikációt?
-
Surda
tag
egy up (a vérnyomásomra is
)
-
Surda
tag
Nekem is volt ilyen gondom, hogy a benti gépemen az USB 2.0 pendrive USB 1 sebességgel ment. Aztán egyszer meguntam, benéztem az eszközkezelőbe, volt egy kérdőjeles eszköz, feltelepíttettem Winnel automatice a driverét, és azóta megy 10 megával.
ON:
A gondom viszont most az, hogy idegesít, hogy ahányszor bedugom a pendriveot, feljön az ablak hogy Új kötet vagy mi, és mit akarok csinálni vele, meg megnyitja a főkönyvtárat egy ablakban. Hiába kapcsolom ki az auto notificationt, legközelebbi csatlakozáskor megint be lesz kapcsolva. Hogy lehet végleg kikapcsolni? Kalapács és hasonló módszerek nem érdekelnek (egyelőre)
MOD: Most látom, hogy a másik gondomra már írtak itt megfejtést...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest