Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Adott egy nem mai (már vagy 4 éves) 2 GB-os kingston pendrive, ami idáig tette a dolgát rendesen, egészen ma délig. Gyakorlatilag egyik percben jó volt a másikban pedig már nem birtam rá menteni. Mondom wtf...A következőt produkálja asztali gépen és laptopon is. Bedugom, fevillan, gép felismeri viszont innentől kezdve nem tudok csinálni semmit sem vele...Ha rámegyek jobb gomb tulajdonságokkal, akkor 0 byte-nak írja ki, leformázni sem lehet és természetesen a rajta lévő adatokat sem tudom megnézni.
Szerencsére nem élet-halál kérdés, mert egyszer már megszívtam pendrive miatt, és azóta szinte minden héten mentem a gépre a penrive teljes tartalmát, így szerencsére "csak" 1-2 napnyi munkám veszett oda.
Ettől függetlenül megkérdem valahogyan életre tudom lehelni a rajta lévő adatokat vagy végleg kuka? Annyit olvastam a neten, hogy ha a gép felismeri és világít akkor még van valamennyi remény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest