Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nappa
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki lehet szereztem egy kinai csodás 64gb pendrivét ami mégse akkora

mert fel tudok rá másolni 64gb adatod és vissza is a gépre csak utánna semmi nem tudja megnyitni amit másoltam mert mindre hibát ir ki. és nem tudom hogy most akkor pontosan mit tudok vele kezdeni vagy hogy pontosan hány gb az ami használható belőle, tudnátok valami progit mondani amivel meg tudok nézni hány gb használható hely van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest