Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
idrimbe #2597 üzenetére
Egy USB port miatt nem dobnám a lapot, ha egyébként minden másra megfelelő. Pici pénzért lehet kapni bővítő kártyát: [link] . első találatként ráböktem. x16-os sínbe is csatlakozik. A második foglalat nálad, úgyis x4-es módra van bekötve. Azt nem tudom, hogy vesz-e el a vga sávszélességéből. Már, ha nagyon kell az usb port.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
King Unique #1901 üzenetére
Hello!
Megtettem. Azaz sikerült Linux Mint alatt mérnem. Az olvasás működött rendesen, a gyártói specifikáció szerint, viszont az írás nem lett túl acélos. Később mértem windows alatt egy külső merevlemezt, a rend kedvéért. Az USB 2 fölött teljesített. Talán elküldöm az eszközt máshoz is tesztelni.
Képek galéria -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
King Unique #1899 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Próbálkoztam volna Parted Magic alatt tesztelni, de nincs benne sebességteszt. Fél éven belül történt olyan, hogy a külső merevlemez-házzal vacakoltam, a hibás kábeljával az USB 3 hátsó porton és akkor többször szikrázott. Kicsiket.
A rendszer nem figyelmeztetett a gyorsabb sebességre. Másik USB 3-as pendrive-om nincs. Legalább is, amelyik gyorsabb lenne USB 2- nél. Esetleg a külső ház SATA lemezeivel. Csak most vihar lesz itt pillanatokon belül és kikapcsolom a gépet.
Viszont teszteltem másolással és azzal mintha a valós sebességet hozná. A forráslemez limitálta szinte, ami egy 4 terás Purple. Az erőforrásfigyelőben 96%-on járt. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
King Unique #1896 üzenetére
Tegnap még én is abban bíztam, hogy egy újraindítás megoldja, mert akkor volt az első használat, de a mai mérések is ugyanezek. Mintha falba ütközne, ahogy megáll 40 MB/sec-nál. Én is driverre gyanakszom. Fél év alatt valami változhatott.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #1894 üzenetére
Valahogy nem enged két képet felrakni egy hozzászólásban, úgy, hogy írok is közte.
Szóval ez lemaradt: -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #1812 üzenetére
A fél éve bemutatott pendrive-om tönkre ment. Hanem, hogy vigasztaljam magam, próbáltam biztosra menni egy kipróbált eszközzel, aminek itt is vannak mérései. HyperX Savage lett végül 64 GB-os kiszerelésben. Olvasás 350, írás 180 MB/s a termék adatai szerint is. Erre fel 40 MB/s -nél nem tudok nagyobb értéket kisajtolni belőle. Se előlapi, se hátlapi porton ami USB 3-as csak.
Mi okozhatja; vagy hibás? Küldhetem vissza? Másoltam rá 5-6 darab 300MB-os videóanyagot, amit 180MB/s-al írt is. Nagyobb méretet már lassabban. Az ATTO disk bench szimplán lefagyott első próbálkozásnál.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Ilyet vettem. Nem láttam még itt ezt a fajtát, úgyhogy felrakom a teszteredményt. NTFS-re formázva előlapi USB 3-as porton mérve.
Silicon Power Blaze B2 64GB
Annyiból érdekes, hogy még a gyártó is titkolja a sebességeket, mert nem találhatóak meg az oldalán. Nagyon tud irritálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest