- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
Sinceritytrading-től LEXAR 64GB JumpDrive M45 USB 3.1 pendrive. Kicsi, fém, a képen látható amit tud. Az ígért Read 250MB/s értéket hozza, de kicsit többet vártam Write oldalon, igaz nem adtak meg adatot.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #2284 üzenetére
Ebay-en nálam is valami zavar van, de Ciccuka által megadott link-en OK minden és él az 5% is.
-
SteadyMan
aktív tag
Megérkezett a Sinceritytrading-től a Sandisk Ultra Dual Luxe 64GB pendrive. Kicsi, fém, a képen látható, amit tud. Két kisebb hiányossága, hogy nincs rajta LED - bár nem is tudom, hova férne - a másik, hogy a tesztek során eléggé melegedett. Kézzel még éppen meg lehetett fogni, de azért forró volt rendesen. Gondolom ez a kis méret hiányossága.
-
SteadyMan
aktív tag
Feltettem egy kérdést a társtopikban, Sandisk 64GB pendrive vásárlással kapcsolatban, de aztán itt rákerestem a kiválasztottakra és látom, ezeknek nem valami acélos az írási sebessége. Ebben a 64GB-os olcsóbb kategóriában a 40-50MB/s írás az általános, vagy tudtok valami gyorsabbat javasolni? Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest