- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Victoryus #2694 üzenetére
Szívesen.
Ismerős is ráfaragott vele, sajnos.
Utána mondtam neki, hogy jó lesz ez, a kérdés mire.
Az egy régebbi olcsóbb Kingston volt, azt hittem sose lesz teli a 64GB. Alapból 8 órával vagy mennyivel indult a másolás.Azóta jött ki egy gyorsabb modell, itt vagy a Milyen pendrive-ot topikban ( [link] említik is.
Nem ugrik be a pontos típusa.
Nálam marad a SanDisk Ultra Cuiser [link] , ezekkel nincs gond, ismerősök is vettek párat.
Nem a leggyorsabb, de célnak megfelel.
A gyorsabb pendrive-okra vagy külső SSD-re, sajnos nem igazán szánják rá a pénzt. -
csibe1
addikt
válasz
Victoryus #2692 üzenetére
Feletted kicsivel, és már volt róla szó az ADATA pendrive-oknál.
Ez a szintetikus teszt nem igazán mérvadó.
Indíts egy másolást az intézőből, ott látod a grafikont, meg azt is, hogy kb. mikor fogy el az átmeneti tároló, már ha van. Az SSD-éknél is előfordul, a sima pendrive-oknál meg még gyakrabban.
Aztán, hogy ez miért csinálja, jó kérdés. Lehet túlmelegszik, nem tudom.Amúgy meg miért nem vétel előtt kérdeztél?
Milyen pendrive-ot vegyek topik: [link]
Árukeresős vélemények: [link]
"Hátrányok
Elképeszto lassú. Mondjuk ez nem meglepetés a pendrive-ok nem fejlodtek sehova az elmúlt 10 évben. Az USB 3. X marketing értelmetlen, hiszen nem tudja a 2. 0 sebességet se elérni maga a flash memória."Legközelebb azért nézz utána, hogy mit is veszel.
Azt sem írtad mire használod, mekkora fájlokat mozgatsz.
Ez alapján elég nehéz kitalálni, hogy mi miatt problémázik a pendrive.Amúgy szerintem van ilyen topik is: pendrive problémák [link]
Ez inkább oda való.Egy kb. 2000 Ft-os pendrive-tól nem várnák csodát.
Ezeket a CrystalDisk eredményeket jó eséllyel az életben nem hozza rendes másolásnál.
Szépen néz ki az 38MB/s írási eredmény, de igazából tartósan nem tudja.
Az olvasást azt talán. Általában azt szokták megadni, mert az mindig nagyobb.Olvass vissza a #2682-ig.
Kingston pendrive-ot egy ideje inkább nem veszek, nagyon gagyik lettek, sajnos.
Némelyik régebbi DTR400-500 a mai napig megy gond nélkül.
Sandisk Ultra tárolásra-filmezésre, meg Silicon Power M80 vagy SSD külső házban ha kell a sebesség. -
válasz
Victoryus #2586 üzenetére
Kingston DataTraveler Exodia Dtx64GB -ről egy hét után a véleményem:
Ez egy hulladék, való életben nagyon sokszor kell rá várni, és amíg másol addig lebénítja a total commandert vagy a fájlkezelőt is. Mind ilyen, vagy csak kifogtam egy hiásat?
Előtte egy SanDisk ultra flair volt, azzal sose volt ilyen gond... csak sajnos írhatatlanná vált, max 0.001kbit/s -mal működik így 4-5 év után. Formázni se lehet, csak gyorsformázni de az meg nem ér semmit. Ha találtam volna helyben, akkor újra azt vettem volna, de Békéscsabán soha nincs semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest