Hirdetés
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam. A linkelt topicban lehet folytatni.
-
tanti
csendes tag
Milyen probléma okozhatja nálam egy (két) pendrive halálát?
Nyomtatni való anyagot hozott ugyanaz a személy és már két darab (Sandisk 2G és ma egy Kingston 1G) ment tönkre nálam. Dell laptopon egy PC kártyára dugva. A sajátjaim, noname, működnek. Azt mondja az illető, hogy ingadozik az USB feszültsége. Azért nem kéne behalni ezeknek a márkásaknak. Az enyémnek miért nincs baja??? -
Geby
senior tag
Megkertek mostanaban, hogy menjek nezzek meg egy gepet, mert xp nem ismeri fel a Fuji digitgepet. Mentem, vittem pendriveom, bedugtam szepen, megy. Csodas. Digitgep bedug, semmi. Allitgattam a fenykepezon ezt-azt az adatatvitel jellegerol, de nem hatotta meg. Gondoltam, irany a BIOS, hatha ott van vmi okossag. Volt USB2 enable/disable, legacy support auto/enable/disable, usbspeed fullspeed/hispeed. Vegigprobaltam az osszes beallitast, mindegyik valtoztatas utan win reboot, de nem sok hatassal volt. Aztan benezek a gep moge, hogy vilagit-e a pendriveom, de nem. (pendrive vegig be volt dugva). Allitgatok megint, de csak nem akar mar ez sem eletre kelni. Egyre jobb. Ugy nez ki szegeny kilehelte lelket, mert itthon sem mutat semmi eletjelet.
Na most akkor a kerdes: en voltam a hulye, es ez a rendeltetesszeru mukodese az ilyen bios allitgatasoknak, vagy mi lett a cuccal?
Allitolag a fenykepezo tokeletesen mukodik mas gepen, kabel is jo. Legalabbis ezt mondtak. Kabelt ki akartam probalni sajat fenykepezommel, de nem szabvanyos.
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Lightyear - befektetési app
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest