- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #24422 üzenetére
Igen, néha megesik. Viszont offban is volt.
Sir Riccio: Hát ez az! Jöttem haza 62-es busszal a végállomásról, várok a buszra, nézem hova álljak. A buszmegálló teljes hosszában végig 2 méterenként egy bagós. Ez egyrészt már egy éve büntetendő, másrészt ez az 5 dohányos ember egyike sem sétált el a csikkel a kukához, csikk maradt a járdán...
s7evcsenko: szerintem úgy lehetne megoldani ezt, hogy ami nem hirdetés, az menne offba, a hirdetés meg nem. Ha már feltétlen ebben a topicban akartok dumálni is.
hcl: ha a lottó a bolondok adója, akkor a cigi mi? Koporsószeg szálanként...
-
-
Bandus99
őstag
válasz
Magnum_ #24339 üzenetére
termeszetesen.
RAW JPG kerdeshez csak annyit, az eredeti felvetes penzert beallitott fotok keszitese. Ahol raadas nem tudhato a vegen a megrendelo ne ker-e egy 30x40-es nagyitast, mert annyira bejon a kep. Ebben az esetben igenis alap a raw, ne keverjetek ide az elmegyek turazni es lovok magamnak par kepet az erdorol, vagy a netre kell feltenni a vegeredmenyt 640x480-ba esetet azoknal tenyleg elegendo a jpg.
A gond ott van ezeknel is, ha valahol elkapsz egy igazan jo pillanatot aztan csak hummogsz, hogy a fene egye meg ezt miert nem rawba fotoztamamugy meg ha valaki penzert vallal melot legyen hozza felszerelese. Ha nincs es kezdo (nem a tudasrol beszelek) akkor meg kerjen kolcson ezekre az egy-egy alkalmakra. Aztan a bejovo penzt tessek felszerelesre forditani, ha ezzel szeretne penzt keresni.
-
Dare2Live
félisten
-
-
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #24279 üzenetére
Huhh peddig az jo nagy vas tele kinai cuccal, de nekem inkabb a 124 kene ebbol a markabol .
Pl mazdamon nemtort ripityara a muanyag lokharito demegcsak else repedt ,holnap jon a karszakerto, szerintem totalkaros lesz.
Meg a vegen teljesul 1 nagy almom hogy telen vegyek egy nagy zetort...volvo 740 kombi soros 6 os
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #24277 üzenetére
Szerintem meg mindig van benne jatek nemveletlen kapta anno a nyugat trabantja nevet 10 eve meg olyan gagyi muanyagokat hasznaltak hogy 1 kavics millio darabba utotte a lokharitot es ugy rohad mint 1 lada...
Meg vettek ezeket a Zetech vagy milyen hulladek motorokat Brrrr
-
-
GTheo
tag
válasz
Magnum_ #23773 üzenetére
Itt az autószőnyeg, ilyen, 4db-os: (azért írom, hogy négyes, mert neten vhol lehet venni csak első 2-t)
Az ülésvédő ugyanilyen stílusú, nagyon szép minőségű, szép varrással. Megvettem őket, mert úgy néz ki, hogy öröklök egy kocsit, de nem biztos, hogy kellenek ezek nekem, csak felindulásból megvettem őket, szóval ha valakinek kell, eladom.
-
Gergő_
őstag
válasz
Magnum_ #23778 üzenetére
én itt akartam venni, de azt írja készlethiány...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #23603 üzenetére
hát a ~harmadévente új mobil.... még az én ~9hónaponként/csere is sürünek érzem... persze mindenki amikor akar, semmi közöm.
szvsz Hero, most jó árban van, Pulset kerüld, ha pedig mégis ráér a dolog 4hónapot akkor nézd meg a HTC Bravo/Dragont is.
trafik egy vicc..... bár majd 40évesen ha el akarok menni vhova szórakozni(asszonnyal, vagy nélkül
) jó lesz..... máshova nem lehet minden tömve van exhibicionista 14-16átlagéletkorú p*val... azokat sörözve meg jobb nem nézni...
-
Dare2Live
félisten
-
nesa
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #23368 üzenetére
A word melyik formátumáról van szó? DOC, DOCX, vagy Openofficeos DOC fájl?
Amúgy ha megnyitod a fájlt az OpenOffice-al, az egyből tud PDF-be konvertálni. Nem is használok már rég MS Office-t.
Amúgy ha ez nem tetszik, akkor a google találatai közt biztos találsz megfelelő progit: [link]
szerk: srácok, nyissunk helpdesket! Itt ülünk reggel, és mindenki egy friss kérdésre vár, hogy ugorhasson rá, mint egy tigris.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Magnum_ #22667 üzenetére
Ajánlom az Index EOS Adok-veszek topicját.(tükörreflexeshez)
Az a helyzet, hogy még tőlünk sem várható el, hogy az üzenet fogadásától számított első bejelentkezéskor azonnal válaszoljunk arra, már csak azért sem mert publikálnunk is kell, ezen kívül ezer millió egyéb dolgunk is lehet. Nézd el nekem, hogy nem válaszoltam azonnal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest