- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
Ez nem biztos.
Ha 4-5 ember jön össze, akkor már 1k körül lesz fejenként a posta, ami szerintem elviselhető. És így, ha 1 hét múlva lesz valami érdekes akció, akkor is összejöhet 4-5 ember. Ha sokan rendelnek most, akkor pár hétig felesleges nézni az akciókat, mert nem lesz társ egy újabb közös rendeléshez.
1 hete jártam így. -
M_AND_Ms
veterán
Teljesen rossz helyen van/volt az az üzlet. Autóval is körülményes, kacskarongós oda menni a Megyeri útról, a környékbelieknek is gyalog messze van, a zebrát használva még messzebb. Aki amúgy mégis a Plázában jár, annak is kieső, félreeső helyen van.
Én még nem láttam ott, egyszerre ötnél több vásárlót, azok is csak a mozira tankoltak be két zacskó csipszel, meg egy kólával. -
M_AND_Ms
veterán
Nekem csak a legfelső, ún. penthouse lakások tetszettek, jó nagy tetőerasszal. Bár zavart, hogy pont az ilyen intimitása veszik el, mivel a környékbeli tízemeletesekből mindenki belát.
Az alsóbb emeletek kaptárszerűnek tűnnek, szerintem szűk az udvar, mindenki a folyosón gyakorlatilag átjár a konyhádon, vagy az odanéző szobádon.
Amit ott néztünk lakást, annak az egyik szobája pont a liftajtóra nézett. Hát köszönöm, nem.
Ehhez képest, anno túlárazottnak tűnt az egész. Végülis ugyanaz mint egy sima panel: alul, felül, balra, jobbra másik lakás, 5 emelet, zajok, szagok átjönnek, stb, stb.
Mi nem, de ismerősünk odaköltözött. Évek múlva kimondta ő is. Nem (szinte, alig) jobb annyival egy panelnál, mint amennyivel többe került -
Bandus99
őstag
Marton utcat konkretan nem ismerem, en a kornyeken lakom. Ami nagyon tetszik, hogy igen kozel a belvaros gyalog is siman elerheto tavolsag a Szechenyi ter. Kerekparral sem lehetetlen a kozlekedes. Lanc u rendelo szinten kozel.
A kornyeken volt (van) jopar putri kinezetu ingatlan, de ahogy megepult a Zsolnay meg Tudaskozpont, Kodaly kozpont egyre jobban tunnek el.
Tomegkozlekedesrol sokat nem tudok elmondani, nem hasznalom. -
Exian
addikt
Én laktam a Major utcában pár hónapig. Akkoriban az elég "furcsa" környék volt
De ez már lassan 10 év volt, azóta ott a Zsolnay Negyed, meg már nem üzemel az a kocsma, ami miatt voltak problémáink.
Lakást terveztek venni? Csak jelzem, hogy még mindig meg van a Sportcsarnok mellett az eladó házunk
-
-
UHHH
őstag
-
-
TRob1
veterán
Mondjuk sosem értettem hogy miért jó egy bármilyen netszolgáltató méljét használni... és ha máshová megyek? Lesz jobb ajánlat? Megszűnik a mélcím, változtathatom/adhatom meg mindenhol/mindenkinek az újat... Nem jobb egy netszolgáltatótól független, "nagyobb" nevű cégnél kreálni mélcímeket?
Oszt lehet hogy tévedek.
-
Tegla80
addikt
Szia
Itt kellen sztem rakerdezned."Konzol bearazas"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest