- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #11110 üzenetére
Ti hova? Nálunk az egész műszaki kar Zánkán lesz, már nagyon várom. Az én gólyatáborom meg tavaly az Univ koleszban zajlott, a csótányokkal. Kb. két hónap után kinyitott hűtőben vígan szaladgált a csótány, gyorsan visszazártam.
szerk: nem mintha nem lett volna több kint, mint bent... -
-
yerico
senior tag
válasz
Magnum_ #11041 üzenetére
Hát, végül is mindenkinek lehet valami értelmetlen dolog az életében. Csak azt nem tudom, miért kell bevágni a durcást, ha közlöm, hogy a kupakok gyűjtése akkor válik értelmes cselekedetté, ha az egészet elviszed, és bedobod a szelektív gyűjtőbe, mert hasznosításuk máskép csak vízszűrőként képzelhető el gazdaságosan.
-
yerico
senior tag
válasz
Magnum_ #11024 üzenetére
A "gyűjtsünk kupakokat beteg gyerekek megsegítésére" állandó téma a különböző hoax rovatokon, hatásfoka kicsivel jobb csak, mint a "küldj sms-t a Nokia/Ericsson / Kitudjamégmelyik gyártónak, és garantáltan kapsz egy új csúcstelefont" levélé.
Az indexen is volt egy cikk, hogy kb. 4 tonna (!!!) kupakból lehet nagy nehezen 100.000 forintnyi nyersanyagot kinyerni, és akkor még nem számoltak a szállítási és egyéb költségekkel. Magyarországon talán 1 vállalkozó hajlandó feldolgozni, és az is csak jóindulatból, mert nekik ráfizetés a dolog. -
bnss
veterán
válasz
Magnum_ #10914 üzenetére
Teszkós nekem is okozott ilyen meglepetést, 4 réteggel megúsztam...
szerk.: ha kitakarítottál a festés után, akkor biztosan. ha csupa festék minden, akkor annyira azért nem.
azt veszed, hogy még így is olcsóbban jössz ki, mintha hérát veszel, bár az biztos, hogy jóval tovább tart a művelet. minőséget nézve egész jól bírja, nem kopik, igaz, még csak közel egy éves.
-
-
#TOTTI
őstag
válasz
Magnum_ #10892 üzenetére
hát ha biztosra akarsz menni de megoldható.. ha laptoprol pingeled a routert.. akkor mi van.. eléri..? A routerbe a wireles menüben a wireless radio enabledre van.. nem biztos h iy van de valahogy igy... akár 1 méter is elég mac clone sikerül ugyanaz van a 2 sorba... mert ha igen akkor a laptoppal befogod a routert és már szörfölhetöl ess..
-
-
#TOTTI
őstag
válasz
Magnum_ #10888 üzenetére
Network fülre rámész bal oldalt ott a wan és legördülő menüböl vagy valamilyen modon kiválasztod a Dynamic IPt.. és akkor mehet a renew.. talana legfelsö sorban talalod..! Elöbb akkor menjen a MAC clone.. azzal a géppel kéne elérni ami be van regisztrálva a chellonál mert ha nem megoldható csak számtalan a buktató..!
-
Magnum_
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
válasz
Magnum_ #10873 üzenetére
Szóval eléred a Routert...
start > futtatas beirod: cmd
majd oda ping 192.168.1.1
ha itt azt irja ki hogy minden ok és 0% a veszteség akkor el fogod érni a routert..192.168.1.1
admin
adminNetwork
MAC Clone:
Clone MAC Adress
meg kell egyeznie a WAN MAC adressnek a te géped cimévelUtána pedig a Network fül alatt átmész a WANra.. és ott kipipálod a Dynamic IPt.. majd ott renew elvileg már kapod is az IPt...
majd a System toolsba bal oldalon nyomhatsz egy Rebootot.. és ha ezután is kapsz IPt sikerrel jártál..
Ha nyomsz egy Statust ott latod hogy mi a helyzet..
Elértem egy TP-Link Routeres gépet távolról és onnan néztem ki tl-wr542g de ezekben a menüpontokban ugyanaz..
Bandus99:
Ennyi..
Na igen ha az nincs akkor nem is lesz net..
-
Bandus99
őstag
válasz
Magnum_ #10871 üzenetére
a mostani konfig idejere ne dugd be a modembe a routert az utp kabellel, hanem azt hasznald fel es csatlakoztasd a gepet a routerhez.
Aztan ha elered es ujra bekonfiguraltad a wifit es a wan reszt akkor visszadugod a modembe es a wan portbaMOD: Wan resz konfigjat elottem irtak le
-
bnss
veterán
válasz
Magnum_ #10873 üzenetére
Szerencsére ennek a routernek elég egyszer, számomra egyértelmű az adminisztrációs oldala.
Ha valóban nincs UTP kábel, akkor kicsit macerásabb a móka. Mindenképp a routerhez közel konfiguráld, hogy a lehető legjobb legyen a jelerősség, a kellemetlen csomagvesztések elkerülése végett.
Ki kell derítened annak a PC-nek a MAC címét, amire eddig a Chello "érkezett", ez a parancssorban kiadott ipconfig /all paranccsal érheted el, fizikai cím néven.
Aztán ezt a címet bepötyögöd a router admin. oldalán, a WAN interface MAC address rovatba, aztán keresel olyat, hogy WAN setup, és a connection type, ott pedig kiválasztod a DHCP-t.
(#10877) Bandus99: ott a pont.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Magnum_ #10867 üzenetére
Milyen interneted van...?
UTP kábelen rácsatlakozol rá... de ne a WANba dugd hanem mondjuk az 1. portba..Ha ADSL van akkor...
Network menüben vagyis valahol ott valahol.. PPPoE kapcsolodást választasz beirod a felhasználónevet jelszót ha van kipipálod hogy always online vagy always connected..Ha UPC Chellod van akkor..
...egyszerűen csak MAC Clone.. azt a gépet dugd rá aminek a max cime be van regisztrálva.....talan igy menni fog ha nem akkor mond meg pontosan milyen neted van.. és segitek akár privátban is...
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
MrWolf
csendes tag
válasz
Magnum_ #9739 üzenetére
Idén én is gondolokod egy olajradiátoron....Jó választás volt, hogy egyedi fűtéses a lakás, így nincs olyan kényszer mint a távfűtésnél. Ahogy számoltam a villannyal olcsóbban jön ki a tél mint gázzal, legalább is egyenlőre....
De elég riasztó, hogy már júliusban mindenki fél a téltől, jövőre meg el se tudja képzelni hogy mi lesz...
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #9726 üzenetére
Nem 1,5 Milliobol akarom megoldani a dolgot hanem a leheto legolcsobban, 3-4 eve mikor vettuk a hazat 1 M er korszerusitettem a villanyfutest ami volt (csak anyagar!) csak fleto es barati megvontak a gazartamogatast ..........
Szal esetleg jominusegu kalyha is erdekel napkozbe temperalni az is megteszi es talan kisseb a veszteseg is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #9518 üzenetére
Én ha érdekelne ebayon néznék elöször körbe, vagy megkérdezném Tonesst, de ha MOon nézek körbe akkor kb 1perc után. [link] Oké ez használt de 55K és transmiter is jár hozzá.
Előnyös egy dolog a büdös erős forint. 150 a $ és 300 a Ł. Toness átkozódhat.De ha érdekelne is mostmár megvárnám a 3G, GPSes, SDKs verzsönt. Hátha azt kapom meg nemsokára 60Kért. Mondjuk úgy nem kizárt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Magnum_ #9523 üzenetére
Nemvolt az olyan drága 90k-ért, ha fóliás volt meg minden. Én is szeretném látani azt a 60k-s helyet. (magyarnyelvel függetlenül
)
Az szerintem is iPOD Touch volt amit az MM-ben láttál, mert ilyet nem látsz ilyen nagy üzletláncokban... Mellesleg qrvára nem nehéz összekevernie őket annak aki még nem látta a kettőt külön-külön. -
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #9308 üzenetére
Az gondolom mindenkinek atjon hogy maga a kari jo csak en annyira nemugralok az N-vidia cuccoker (elvagyunk ha nincs mas)...meg mielott valaki lecseszne hogy akkor minek vettem meg... ,nem vettem
1 7900 et gariztattam es ezt valaszthattam azonnalra vagy 2-3 het mulva beszerztek volna 1 7900 et igy kapasbol belementem.
-
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #9058 üzenetére
Johogy digit gep , EISA es TIPA dijakat nyert
Es tukorreflexes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest