- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
Magnum_ #13034 üzenetére
Télire van már elkészítve.. majd nyáron szebb lesz felnivel... már amennyire lehet szép egy teherautó..
egy dologban szebb és jobb mint a normál Astra.. nincsenek azok a pontatlan illesztési hézagok mivel az egész egy darabból van..! Na meg jobban megy.. mivel 150 kiloval könnyebb..
-
válasz
Magnum_ #13022 üzenetére
Volt nekünk egy, amiben kiment a led és szétszedtem... MOndjuk az nagyon piaci volt, de 1db led, és 2db CR2032 volt benne
Meg persze mellé a tekersz, de nekem úgy tűnt hogy az egész a CR2032-kről megy (neeeem, nem akksi volt!)
Ha valakinek kell olcsón letöltőgép, akkor :
P2/500 - Intel440ZX alaplap, 10Gb winyó, kis AT-s házban, memória nélkü, pár ezer Ft-ért vihető. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #13007 üzenetére
nekem 16os Team Dynamics City van, az astrára jo (4x100as 195/50R16os gumival) de ha az nagy neked, és 15ös kellene és vennél ujat, akkor www.startgumi.hu ez messze a legolcsobb, még az ismerös gumisnál is olcsobb. [link] itt találsz amugy képeket az enyémröl
amugy az alessio sajnos csak az árában jo. puhák nagyon.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Magnum_ #13007 üzenetére
Csak 15ös érdekelhet bár van zafira alufelnim.. Alessio Vuelta.. te mit ajánlanál..? Mert az egyik az üt.. esetleg hol lehetne venni egy db ilyet..?
-
gabx76
senior tag
válasz
Magnum_ #12620 üzenetére
Nem tudom. Nekem elég volt a samponos / sima víz páros. Utána csak letöröltem gyorsan és csillogott, ráadásul lehozott minden szennyeződést - igaz samponnal kétszer mentem át és elég közelről kellett lenyomatni. Van vmi. "makacs folteltávolító" program is, de azt még nem próbáltam.
-
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #12340 üzenetére
Nemtudom hogy pecsi-e de az auto 1 kolegame altalaban mikor dolgozik a honvedkorhazba megtekintheto a vas ,de olyan gyorsan valtozik hogy nehez kovetni ,neztem most eltuntek a csikok de a barma szikevel vagta a matricat rajta kocsin igy jo melyen belevagott a fenyezesbe (ecsetelesbe)
-
bnss
veterán
válasz
Magnum_ #12098 üzenetére
nekem ilyen gondom nem lesz, családi házas övezet elég esélytelen.
Macka: jó kérdés, ha felhívod ügyfélszolgálatot, hasra ütés szerűen kapsz egy dátumot, sokra nem mész vele. volt már plakátozva? esetleg a drávanetnél is megpróbálkozhatsz, bár ők - tudomásom szerint nem emeltek még sávszélességet.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Magnum_ #12100 üzenetére
Az UPC-nek semmit ne higgy el...
Felejtsd el őket teljesen.. én is ezt tettem...
Nekem az Internet, a TV és a telefon is digi-s... semmi gond nincs vele.
Az internet sebessége lakásonként értendő, nem lépcsőházanként,
sőt én 10/10-et fizetek de már jó ideje 20/10-et kapok! -
chungee
addikt
válasz
Magnum_ #12052 üzenetére
Origiba
Hospital Tycoon [PC] 2k!
-
-
-
Macka
veterán
válasz
Magnum_ #11689 üzenetére
Ne fűccsé be!
Nálam BRISK gyújtógyertya, Supersprint leömlő, K&N direktszűről és MUGEN chip, FERODO Racing fékbetétek vannak. Meg akarom csinálni a teljes rendszert Supersprintre, de pízbe kerül+JE kovácsolt dugók,Eagle hajtókarok,Eagle kovácsolt főtengely. De itt már kezd sok lenni.
-
bnss
veterán
-
-
-
-
válasz
Magnum_ #11491 üzenetére
Pollákon ilyet eddig is csináltak... Nekünk is nézegették a személyinket Programozás I.-II. vizsgákon... Egyáltalán amúgy el sem kérhetnék a személyit, szóval sünsz*rás...
Másrészt meg amilyen könnyű volt az az akármi, azon csodálkoztam hogy aki azt nem tudja megtanulni, az a középiskolát hogy végezte el...@ha3fis : Tényleg, mi baja volt?
-
-
válasz
Magnum_ #11170 üzenetére
Én rengeteget jártam bulizni Tabról Siófokra (mindig öten) autóval, úgy hogy én vezettem.
Nagyon egyszerű volt, ilyenkor nem ittam. A benzin árát meg kólában hozták a srácok ha szomjas voltam.
És teljesen jól éreztem magam mindig, annak ellenére hogy nem rúgtam be.
És ha otthon mentünk el sörözni, akkor meg a házunkkal szemben volt a törzshely...Oda nem kellett autó. Ott vedeltem is ahogy kell
Ennyire egyszerű. -
daninet
veterán
válasz
Magnum_ #11172 üzenetére
áh...ez semi kecskeméthez képest.. nálunk van a "kiskörút" ami a központ körül megy zsír uj aszfalt és tele éles de széles kanyarokal... állandóan driftelnek meg gyorsulások vannak..néha csak kiülünk és nézzük hogy nyomják este... de nem az opel corsa kategória hanem a drága bmw néha porsche meg tuning golfok.. 200ló alatt kiröhögnek..
rendőrök persze általában "nem kanyarodnak arra"...ez mind pézes kutyák játéka -
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #11161 üzenetére
Hogy miert kell igy vezetni az sajna nemtudom
Viszon kedden az 58 as uton a repternel is volt 1 frontalis utkozes 4.-vagy az 5. auto voltam csak meg nem buktam fel a dombon mikor tortent ... es minden nap talakozok az 58 ason ilyen kamikaze donorokkal.... nagyon esznel kell lenni es jonagy kovetesi tavolsagot tartani(ami ma nemdivat)....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged