- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell meggyőznőd. Én még okostóval sem használom.
Tavaly nyáron beakartam kapcsolni a tesómnak a TV-t, hogy megnézze a forma 1-et, és már nem fogta a földi adást. Karácsonykor meg a képe is elment, amikor bekapcsoltam, hogy karácsonyfa díszítés közben háttérből játsszon karácsonyi dalokat.
Azóta nem is használtuk, de nem is lesz helyette másik, csak disznek van a falon.
Tehát tavaly kétszer bekapcsoltuk a nappaliban a TV-t, és mindkétszer lyukra futottunk vele. -
1-2 éve mindenből hiány volt, ma ez kezd megszűnni
De mindegy, el lehet adni, csak várd ki, amíg valaki olyanba futsz, aki értékeli, hogy normális cuccot vehet normális eladótól, és inkább kifizet kicsit többet, mint hogy olcsón vegyen valami zsákbamacskát.
@Dluinet : Minden tönkremegy egyszer, de a LED-esek elég könnyen javíthatók - szemben pl. a fénycsövesekkel
(CCFL, nem CRT)
-
Az a helyzet, hogy ezekbe már csak 1-2 év van és javíthatatlanul tönkre mennek.
Egyeseknek olyan régi a tunerje, hogy a mai földi sugárzású dókból max a hangot dekodolja. Ráadásul nagyon rossz a képminőségük.
5000Ft-nál többet nem adnék ilyen régi tévékért.
Inkább vesz az ember 30-40 ezerért pár éveset, ami legalább ki is néz valahogy. -
-
-
-
Mi full lakásra kértünk tanácsadást 2 éve. 50 ropi, de hasznos volt, eligazított, mit merre lesz értelmes elrakni.
Asszony utána leterveztette az egészet, na annak már nem sok értelme volt, mert amit elmondott a tervező, azt rajzolja le -> viszont az mocsok drága volt, több százezer -
nesa
veterán
Már így sem lehet közlekedni a lezárások miatt, amik gondolom megint 26x annyi ideig fognak tartani mint tervezték, én a város helyében most még félig lezárnám mind kettő felüljárót hogy csak felváltva szakaszosan lehessen menni rajtuk + nekiállnék egy két hetes munkának a 6 os úton az árkádtól a Praktikerig a váratlan dolgok miatt biztosan 1,5 évig húzódna és mivel úgy sem lehet közlekedni a tüzér utcát belehetne szántani... lehetne rajta kukoricát termeszteni...
Nem nem baxtam fel magam, tökre örültem hogy ma délután a konzum kereszteződéstől a konzum melletti mélygarázsig 17 perc volt az út, és nem fekve kúsztam a betonon, autóval sikerült megtenni ezt a kb 80 métert.
Keresek 24-27" monitort, ha van rá garancia az nem baj.
-
Sir Riccio
addikt
Nem tudom, nekem az elveim ellen való, hogy megvegyek valamit 60Hz-ces kijelzővel amikor Android vonalon a középkategória alja/alsókategória teteje is évek óta gyorsabbal jön. Értem, hogy almánál a 60Hz is egész szép, de nem veszi ne a gyomrom, hogy négyszázezerért 60Hz-ces kijelzőt kapjak.
-
-
krisz768_
tag
Nem érted. Persze, hogy van. De kb 4g sebességű, teszteltem sokat, de semmi érezhető különbség nincsen. De pl ha felmész Bp-re vagy Balatonra, ott már az "igazi" 5g van amit külön színnel is jelölnek. [kép] [kép] Ott mértem több száz mb/s-t, ehelyett itt Pécsen kb 40mb/s. Még egyszer kiemelem, nem azt mondom, hogy itt nincs. Szimplán csak ilyen területre nem éri meg a feláras 5g-s telefont venni, mert itt 0 előnye van.
Persze most más kérdés, hogy jövőben jobb lesz e és érdemes e előre venni 5g képes telefont. De tippre ez itt nem lesz jobb.
-
rnrn
aktív tag
Tök gáz, hogy az 5G egy extra. Tegnap este néztem a Redmi Note 12 szériát. 4 tagja van, mindegyik más valamiben... A 4G-s jó lenne, de nincs benne WiFi direct, ami tök alap más gyártóknál vagy akár a Redminél is egyes esetekben. Ha feljebb lépegetünk, ott már több memó, erősebb prockó, 200 mpixel kamera, egyebek. Csakhogy már bőven 100-150 eFt körül járunk. NEM! Az alap Note 12 4G meglenne 65 ezerből, de az sem lesz, mert a tükrözés kellene. Pedig Amoled kijelző és magas freki, biztosan szép.
Én teszem-veszem a telóim, vigyázok rájuk, de 2 évnél nem szokták tovább bírni sajnos, mert leesik, beesik, gyerek teszi tönkre, miegymás. Lenne rá pénzem, de nem ér annyit. Az 5G-re meg majd váltok 2-3 év múlva... Nem vesztek semmit.
-
-
samu2062
senior tag
A Biokomtól ideiglenes behajtási engedélyt lehet venni. Legkönnyebben, a 48-as téri Shell kúton éred el szerintem. Vagy a nagy temetőnél, a Biokom házban, ha az van közelebb. Mondjuk 4k/nap, nem olcsó. De vannak más lehetőségek is. Például ha csak egy órára hajtasz be, akkor az 500 ft. - ért.
link -
Ajándékok
aktív tag
-
-
-
-
Exian
addikt
ZM. Pakkban kérdezd meg. Azonkívül én már vettem a Müllerben is. Illetve, szerintem a Böllérboltban is van talán.
-
-
-
Ferdzsoo
addikt
A méhészeknek is drágább lett a megélhetésük csak úgy mint neked.
A saját lakásukban a rezsi, vagy éppen a vaj a boltban.
Te nem szeretnél legalább inflációs emelést a munkahelyeden (tegyük fel neked sem emelkedtek a munkahelyi kiadásaid) azmiatt hogy legalább ugyanannyi vásárlóerőd maradjon mint tavaly? -
-
a2d2
addikt
Kereslet az lenne, csak épp megfelelő fizetés nincs már hozzá így hogy 50%-os az élelmiszer infláció egy év alatt. A méz sajnos kiválóan helyettesíthető ezekben az időkben a sokkal olcsóbb cukorral. Főleg mert azon is rajta van ez az idióta hatósági ár.
Na szóval nem irigylem a méhészeket mostanság. Van nekik X liter készletük amiből etetni kell a családot a megdrágult élelmiszerekkel, szóval nem adhatják szarér-hugyért sem, viszont a piacuk is beszűkült. -
-
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Nem feltétlenül a több oktánszám a lényeges számomra, hanem a kevesebb etanol tartalom, ami csak a 100-as benzinnel van meg. Az én motorom még abból a korból való, amikor tervben sem volt a bio üzemanyag és állítólag az ilyen-olyan alkatrészeknek nem feltétlenül tesz jót. Meg én úgy vettem észre, hogy valóban jobban is megy a kocsi tőle. Lehet, hogy a spuri is jó, de attól még a +5% bioetanol benne marad.
-
MZsoltee
veterán
Hát pont ez a fura. Nem akarok elítélő, lenéző lenni, de normális az hogy valaki segédmunkásként autozik és az ő személyes közlekedését finanszírozzák? Csak azt tudom mondani, amit eddig. El kellene engedni az arsapkas hülyeséget. Előbb utóbb meg kell enni amit megfőztunk közösen.
Csak az a baj ha tovább húzzuk, akkor egy több és egyre sz@rabb lesz... Nincs ingyen ebéd...
-
#TOTTI
őstag
Tegnap a komlói úti MOL-on, ma az OMV-n a Zsolnayn tudtam tankolni.
Igazából olyan, hogy hatósági áras dízel nincs, dízel van amit oda adnak hatásági áron, vagy nem. Jellemző, hogy van egy kényszer napi kvóta, ami felett nem adnak hatósági áron. MOL-on érdemes próbálkozni inkább, nekik biztosítottabb az ellátás.
-
-
a2d2
addikt
Baszki lehet ez lesz az első év hogy nem veszek semmit.
Egy csomag mosogatógép tabletta van a kosárban de ezért nem postáztatok.
Telefont néztünk volna asszonynak, de vicc kategória kb minden elektronikai eszköz. Augusztusban 135e volt már az S20FE, most meg 160, meg ilyenek.
Ja meg jópár éve vettük az S8-át 100e körül, most az is 110 50%-os akcióban -
aneda
senior tag
Úgyis munkaerőhiány van az autóiparban (is), fel fogják szívni a felszabaduló munkaerőt az új technológiák miatt létrejövő beruházások.
Az elektormos autókra tekints úgy, mint a "táskás" Motorola mobiltelefonokra a 90-es évekből.
Akkor rettenetes idiótaságnak tűnt, aztán most nézd meg hol tart az iparág...(ugyanitt autóiparban tapasztalt gépészmérnököt keresünk)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest