Aktív témák

• Mohaafunny

tag

Sziasztok!
    megpróbálok mindent leirni erről a masináról, ha esetleg valami kimarad, akkor bocsika, de MSN en mondom amit szeretnétek!

Szal

xda 02
    Súly:200.8 g
    kijelző: TFT Reflections Display (240x320)
    CPU:Intel StrongARM 32bit/206 Mhz
    64 mb ram
    32mb rom
    Lithium ion polymer

Microsoft win für pocket PC
    Pocket outlook, explorer, excel
    Windows media series9
    microsoft rader 2.0
    MSN Messenger
    Actyve Sync 3.5

Dual Band GSM900/1800
    GPRS csatlakoztatás

Tartozékok: Doboz, leirások, az összes, dokkolo, Driver CD, 2 DVD-nyi program, magyaritás, térképek GPS hez, rengeteg játék, progik, töltő, asztali, dokkolo, és autós is, a gyári vékony akksin kivül, ami nem lkeszedhető, +ba egy külön hozzá vett brutál sokáig biró akksi, amitől nem lesz nagyoin nagy, sem nehéz a cuccos Mindehez egy Bőrtartó tok, amivel kényelmesen lehet használni! és Védi az ütődések ellen, stb.
    A cucc nálam van, gari már nincs rá sajna, de hibátlanul működik, régebben, kb fél éve let hozatva németországból, minden tel kártya belemegy, független, én telként is használtam egyben! nagyon szuper, de már nincs rá szükségem a belső memóriáján kivül van hozzá egy még garanciális 512Mb os SD kártya!!!!
    nagyonn szép, mondhatni hibátlan állapotban van!! kipróbálható, és elvihető.

amire goindoltam helyette, ha nem a kp játszik az egy minimum 19' os TFT ami garis, vagy Durva VGA!

Várom a kérdéseket, ötleteket, árban ugy 65 k ra saccolnék:R

Aktív témák