Új hozzászólás Aktív témák
-
dusinnhht
csendes tag
Hali!
Én a kar esztergomi helyszínére járok, nekem kb.minden nagyon tetszik.
Van közösség, tanárok 95%ban korrektek, a mi csoportunkban viszont már egy lány sincs! (Pesten akad 1-2) Matekot, meg programozást kell szinte nap mint nap gyakorolni( első évben kb. minden nap programoztam), a matekot kb heti 1szer tanultam, így csak 2,3 asokat kaptam, de hát lényeg, hogy görbüljön.
Az anyagot(nálunk) az alapoktól kezdik, így aki tanul az kb 0 (mondjuk 4es érettségis) matektudással is felhozhatja magát félév végére 5ösre. Programozni még sose programoztam az egyetem előtt, de most, másodikban már konzultációt tartottam, ill. ebben a félévben már a gyakorlaton segítünk a tanár úrnak(mert csak 1csoport van és sokan vannak így).
Szóval hajrá, és sok sikert a felvételihez!
ui.: 1. félév előtt gólyanapok vannak, aki túléli az első évet annak van gólyatábor.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged